avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1693 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Probleme juridice de familie Ma ajutati? - copil conceput cu alt bărbat decât ...
Discuție deschisă în Probleme juridice de familie

Ma ajutati? - copil conceput cu alt bărbat decât soțul

Buna seara am o nelamurire deci eu sunt casatorita de aproape 2 ani nu mai locuiesc cu sotul meu.... Acum astept sa nasc un copil... Acest barbat nu vrea sa puna copilul pe numele lui. Dar nu asta e problema. Problema mea este ca daca tatal copilului nu se prezinta... Eu trebuie neaparat sa il pun pe numele sotului meu? Eu nu asi vrea sa il pun pe numele sotului meu.. Ce asi putea face?
Ultima modificare: Luni, 9 Octombrie 2017
Admin, administrator
Cel mai recent răspuns: Gabytza7 , utilizator 20:39, 9 Octombrie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Pai si cand se naste copilul daca pun liniuta ce se poate intampla?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tatăl îşi poate recunoaşte copilul daca eu sunt căsătorită cu altul? Gabytza7 Gabytza7 Buna seara aşi avea o intrebare... Eu sunt casatorita dar de aproape doi ani nu mai stau cu soţul meu ne\'am despărţit dar nu cu divorţ.... Eu am o alta ... (vezi toată discuția)
Daca termin divortul pana nasc ce se intampla cu copilul Gabytza7 Gabytza7 Buna seara am urgent nevoie de niste raspunsuri daca se, poate. Ma numesc Gabriela am 24 ani in urma cu 8 ani mam casatorit ,dar de 2 ani de zile nu mai ... (vezi toată discuția)
Declarare copil nascut la doua luni dupa divort mihali mihali Buna dimineata, Va rog mult ajutati-ma cu un sfat legat de urmatoarea situatie: Un copil se va naste peste doua luni dupa ce parintii sai au divortat. Tatal ... (vezi toată discuția)