avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 310 soluții astăzi
Forum Activitate Ionela Vasile

Activitate Ionela Vasile

Plata se face prin banca. Daca vânzătorul nu se mai prezintă la notar? Se poate considera nul contractul?

gi-jane2 a scris:

peste 2 saptamani, se implineaste termenul, ce problema sa mai fie ?
Pt a da rata, ar trebui sa va intalniti la notar sa dea si declaratia, ca altfel, o va da la sfantul asteapta

Bună seara, am făcut la notar un cvc pentru un teren intravilan în data de 03.10.2020. Valoarea terenului o dau în 2rate, ultima fiind pe 03.04.2021.
Din greseala, aceasta ultima data a fost trecuta 03.04.2020; notarul a rectificat dar vânzătorul nu a mers să-și ia rectificarea. E vreo problema?
Răspuns la discuția Teren pe numele minorilor
Bunica lor vrea sa le cumpere terenul.

Adrian Dimitriu a scris:

si cum justifica minorii provenienta banilor cu care au cumparat? i-au mostenit?

Buna seara. Doresc sa cumpar 1teren pe numele copiilor mei minori(10ani si 6ani). Se poate?
Apoi se poate sa intocmesc un contract de comodat pentru a construi o cladire (casa-sediu social) pe firma?
Răspuns la discuția Poprire infiintare firma
Cazier fiscal?!
Buna ziua! Imi pot infiinta o firma(magazin mixt) daca am poprire pe cont?
Răspuns la discuția Program 12 cu 12
In constractul de munca am program de 8h. Munca prestata de mine presupune si mult efort fizic, impins de tamburi de mare greutate, toxic( deoarece sterg cu diluant km de cabluri). Va multumesc pentru raspuns.
Firma ar putea sa ma concedieze daca le fac reclamatie?
Buna ziua. E legal sa lucrez 6zile din saptamana la program 12 cu 12? O saptamana de zi una de noapte? Si daca vreau sa plec intr-o zi la 8h imi opreste din bani? Vreau sa fac o sesizare. Cui ma adresez? Multumesc