avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 412 soluții astăzi
Forum Activitate SabinaRA

Activitate SabinaRA

Buna ziua. Pot prelua atribuțiile de șef birou prin dispoziție de serviciu a directorului general (șefa actuala a fost suspendată ca urmare a cercetărilor disciplinare) deși nu am studii de masterat? Menționez ca am terminat o facultate de 3 ani iar in prezent sunt anul 3 la facultatea de drept. Mulțumesc
Buna ziua. Detin exercitarea autoritatii parintesti exclusive in urma unei hotarari civile. Ce acte sunt necesare pentru a putea parasi tara temporar cu copilul? Va multumesc!
Răspuns la discuția ART. 1743 alin(1) ncod civil
Exact asa am gandit si eu. Vanzarea apartamentului s-a facut pe baza de cadastru si intabulare, pe care nu le-am facut eu. In cel mai rau caz ar fi de vina cadastristul. Va multumesc pentru raspuns.
Buna ziua. In luna mai 2016 am vândut un apartament. Noul proprietar m-a dat in judecată in baza art. mai sus menționat pentru a-i plăti diferența de preț deoarece in acte apare suprafața de 63,60mp, iar in măsurătorile acestuia cu 3,47 mp mai putin. Menționez ca apartamentul l-a cumpărat prin credit bancar - prima casa iar in contractul de vânzare cumpărare prețul a fost pe imobil si nu pe metru pătrat. Deasemenea măsurătorile apartamentului au fost efectuate de Oficiul de cadastru si publicitate imobiliară Constanta. Înainte de vânzare, noul proprietar a avut la dispoziție acces la imobil cat si la actele acestuia. Sunt șanse sa câștige el procesul? Ce ar trebui eu sa fac? Va mulțumesc