avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1018 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Promovare șef birou
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Promovare șef birou

Buna ziua. Pot prelua atribuțiile de șef birou prin dispoziție de serviciu a directorului general (șefa actuala a fost suspendată ca urmare a cercetărilor disciplinare) deși nu am studii de masterat? Menționez ca am terminat o facultate de 3 ani iar in prezent sunt anul 3 la facultatea de drept. Mulțumesc
Ultima modificare: Joi, 15 Noiembrie 2018
SabinaRA, utilizator

Alte discuții în legătură

Probleme sistemul bologna gabilx gabilx Stie cineva in ce lege scrie ca licentiatii ciclului I de studii universitare(cei care au terminat facultatea cu 3 ani), potrivit sistemului de la bologna, nu ... (vezi toată discuția)
Master / functionar public adi1 adi1 as vrea sa stiu daca am o facultate de 5 ani in domeniul agricol si un master in drept penal , pot sa concurez pentru un post de director sau sef serviciu, ... (vezi toată discuția)
Decizie...schimbare din functie ilegala?? secretir2001 secretir2001 Buna ziua! Lucrez in cadrul unei institutii din administratia publica ca personal contractual din anul 2006 in functia de Sef-Birou ... (vezi toată discuția)