avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1033 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Exercitare autoritate parinteasca exclusiva
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Exercitare autoritate parinteasca exclusiva

Buna ziua. Detin exercitarea autoritatii parintesti exclusive in urma unei hotarari civile. Ce acte sunt necesare pentru a putea parasi tara temporar cu copilul? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Martonze , utilizator 15:25, 25 Ianuarie 2018
Hotararea legalizata, in care se precizeaza autoritatea parinteasca exclusiva, si documentul de calatorie (Pasaport sau CI)
Ultima modificare: Joi, 25 Ianuarie 2018
AvTudor_com, utilizator
La graniţă vă prezentaţi cu sentinţa în original, pe care este ştampila "definitivă", faceţi şi o copie xerox să o aveţi la dvs. (la unele vămi se cere, la altele se uită doar), paşaportul copilului, cartea dvs. de identitate sau paşaportul dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodie exclusiva - iesire din țară mariuca2016 mariuca2016 Buna, Detin custodia exclusivă a copilului, imi spuneti va rog ca sa ies si din tara la vama sau la aeroport este suficient sa am hotararea ... (vezi toată discuția)
Custodie exclusiva MarceM MarceM As dori sa plec cu copilul in Anglia în vacanță pt o săptămână și mă interesează dacă îmi mai trebuie procura de la tatăl copilului având în ... (vezi toată discuția)
Scoatere minor din tara fara acordul tatalui capucino capucino Se poate sa scot din tara un minor fara acordul tatalui, daca sentinta de divort s-a pronuntat in 2009 si minorul mi-a fsot incredintat mie spre crestere si ... (vezi toată discuția)