avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 755 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Custodie exclusiva
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Custodie exclusiva

As dori sa plec cu copilul in Anglia în vacanță pt o săptămână și mă interesează dacă îmi mai trebuie procura de la tatăl copilului având în vedere că am obținut în instanță custodia exclusiva a copilului ?
Cel mai recent răspuns: Martonze , utilizator 08:02, 25 Mai 2018
Buna seara,
Ce scrie in sentinta?
Daca scrie exercitarea exclusiva a autoritatii parintesti nu va trebuie.
Daca nu scrie asta VA TREBUIE!
In sentința scrie " se dispune executarea exclusiva a autorități părintești de către mama"
Nu aveţi nevoie de la procură de la tata.La graniţă, prezentaţi sentinţa în original, este bine să aveţi şi o copie xeroxată după sentinţă şi paşaportul copilului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reinnoire pasaport copil minor fara acordul celuilalt parinte eagle_free eagle_free buna ziua, As dori si eu o lamurire. Un cuplu de cetateni romani este divortat in spania, iar copilului minor de 9 ani ii expira pasaportul peste cateva ... (vezi toată discuția)
Hotarare judecatoreasca cu stabilirea domiciliu minor in strainatate Bella2018 Bella2018 Buna seara. Mi s-a dat in prima faza hotarare judecatoreasca cu stabilire domiciliu minor in strainatate si dupa apel la fel mi s-a dat castig de cauza. ... (vezi toată discuția)
Exercitare autoritate parinteasca exclusiva SabinaRA SabinaRA Buna ziua. Detin exercitarea autoritatii parintesti exclusive in urma unei hotarari civile. Ce acte sunt necesare pentru a putea parasi tara temporar cu ... (vezi toată discuția)