avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi
Forum Activitate MarcoMaria

Activitate MarcoMaria

Buna seara. De curând am fost agresat de sot în locuința noastră fiind cu copilul în brațe. După acest episod m-am hotarat sa plec din această locuința cu tot cu cei 2 copii ( 2 ani si o luna , respectiv 11 luni jumate ), sa depun cerere de divorț Si sa locuiesc cu cei 2 copii la mama mea, pt o perioadă. Am fost si am scos certificat medico-legal si urmeaza sa il reclam la poliție pt violență. Intrebarea mea este: cine va avea custodia copiilor după toata povestea asta ? Exista posibilitatea sa imi ia copii? Mentionez faptul că nu ii îngrijește, nu ii schimba de pampers si nu le-a făcut baie niciodata.
Discuție Indemnizatie
Buna ziua! Am un copil de 6 luni jumate si acum sunt insarcinata in 7 saptamani...as vrea sa stiu cum se procedeaza in cazul continuitatii indemnizatiei de crestere pt cel de-al doilea copil si cand trebuie sa anunt angajatorul ca sunt insarcinata din nou. Multumesc!
Dar copilul are 3 luni. Eu vreau sa imi spuneti , va rog, daca are dreptul sa il ia, pt ca ii poarta numele. Nu vreau sa raman fara copil
Buna seara. Intrebarea mea este: la cine va ramane copilul , sau cum se procedeaza in cazul in care eu si prietenul meu nu suntem casatoriti, dar la nastere si-a recunoscut copilul si in acest fel l-a trecut pe numele lui?In cazul in care ne vom desparti,as vrea sa stiu daca are dreptul legal sa imi ia copilul, sau copilul va ramane la mine, si el va avea dreptul sa il vada cand doreste? Cum e procedura in acest caz?
Multumesc!