Actele sunt deja in țara traduse legalizate tot ce trebuie. Mai trebuie ca fratele meu sa ajunga in țara ca sa inceapa procesul. Avocatul mi a zis un termen dar vreau sa vad daca mai primesc un raspuns ca al lui. Cu aproximatie cam cat durează? Va mulțumesc.
Cu noile legi care s au dat as vrea sa stiu cat se executa dintre pedepasa de 4 ani. S au dupa cat timp poti cere eliberarea condiționată? Va mulțumesc.
vărul meu a fost condamnat la 4 ani cu executare in Romania ptr infractiunea de viol. Dupa ce a fost condamnat a fugit din țară. Dupa 3 ani de fugă a fosr prins in Franța si a fost condamnat la 6 ani de inchisoare ptr furturi si escrocherie. As dori sa stiu daca poate face contopirea cand il va trimite in tara si cat timp dureaza procedura. Va multumesc anticipat.
vărul meu a fost condamnat la 4 ani cu executare in Romania ptr infractiunea de viol. Dupa ce a fost condamnat a fugit din țară. Dupa 3 ani de fugă a fosr prins in Franța si a fost condamnat la 6 ani de inchisoare ptr furturi si escrocherie. As dori sa stiu daca poate face contopirea cand il va trimite in tara si cat timp dureaza procedura. Va multumesc anticipat.
as dori si eu careva informații. este posibil ca o persoana condamnata la 4 ani de inchisoare cu executare sa inlocuiasca pedeapsa penala cu munca? am auzit ceva de muncit la ferma. Va multumesc anticipat.