avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Contopire pedepse-durata
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Contopire pedepse-durata

Cat timp durează un proces pentru contopirea unor pedepse. O pedeapsa este in tara iar altele in strainatate
Ultima modificare: Sâmbătă, 3 Februarie 2018
MARTA SIMONA PETRE, Avocat
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 21:03, 3 Februarie 2018
Depinde în cât timp sunt toate actele la dosar si se poate judeca.
Dacă aveți avocat va poate explica el în concret.
Actele sunt deja in țara traduse legalizate tot ce trebuie. Mai trebuie ca fratele meu sa ajunga in țara ca sa inceapa procesul. Avocatul mi a zis un termen dar vreau sa vad daca mai primesc un raspuns ca al lui. Cu aproximatie cam cat durează? Va mulțumesc.
Dacă totul e gata un termen va dura...
Se poate însă sa lipsească ceva...
Ultima modificare: Sâmbătă, 3 Februarie 2018
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contopire pedepse cu inchisoarea ancuta butnaru ancuta butnaru o cunostinta este condamnat intr-un stat ue pentru o fapta infractionala facuta in 2008 de care nu a avut habar pana in 2011 cand ia venit un mandat ... (vezi toată discuția)
Sustragere de la executarea pedepsei- extradare? alex f alex f Buna. Un prieten a condus un autovehicul neinmatriculat fara a posedă permis de conducere și a primit 2 ani si 4 luni inchisoare cu executare. S-a sustras de ... (vezi toată discuția)
Daca am executat pedeapsa in sua, pot fi liber cand vin in tara ? stef56 stef56 am fost condamnat in romania la 4 ani cu executare am fost extradat in sua pentru alte fapte inainte sa ajung in penitenciar am executat pana acum 34 luni si ... (vezi toată discuția)