avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1640 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Contopirea
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Contopirea

vărul meu a fost condamnat la 4 ani cu executare in Romania ptr infractiunea de viol. Dupa ce a fost condamnat a fugit din țară. Dupa 3 ani de fugă a fosr prins in Franța si a fost condamnat la 6 ani de inchisoare ptr furturi si escrocherie. As dori sa stiu daca poate face contopirea cand il va trimite in tara si cat timp dureaza procedura. Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: AvTudor_com , utilizator 17:47, 19 Octombrie 2017
Da, poate sa ceara contopirea cele doua pedepse. Durata este greu de aproximat, atat pentru transfer at si pentru contopire.
Avand in vedere ca pedeapsa cea mai grea este de 6 ani, este timp suficient sa pentru a se realiza transferul si contopirea, daca abia a inceput executarea
Ultima modificare: Joi, 19 Octombrie 2017
AvTudor_com, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua valentinovlt valentinovlt vărul meu a fost condamnat la 4 ani cu executare in Romania ptr infractiunea de viol. Dupa ce a fost condamnat a fugit din țară. Dupa 3 ani de fugă a ... (vezi toată discuția)
Contopire pedepse s_mari s_mari O persoana condamnata la 4 ani inchisoare fuge in Germania unde era cautat pt alta infractiune cu scopul de a se preda autoritailor. Pedeapsa pe care o va ... (vezi toată discuția)
Spor pici80 pici80 ce importanta are contopirea pedepselor? sa zicem ca am 3 condamnari,toate cu suspendare..de ce sa cer contopirea? prostie nu,caci se mai adauga un spor....... (vezi toată discuția)