avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 759 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... contopire pedepse
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

contopire pedepse

O persoana condamnata la 4 ani inchisoare fuge in Germania unde era cautat pt alta infractiune cu scopul de a se preda autoritailor. Pedeapsa pe care o va primi in Germania se va contopi cu cea din tara? Ce alte consecinte pot fi?
Cel mai recent răspuns: wolfususro , utilizator 11:09, 30 Septembrie 2010
bineinteles. este vorba de UE si de tratatele intre tari de a extrada sau nu. Dar se poate ca dupa executarea pedepsei in Germania sa mai ia una pentru ca a fugit ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fuga inaintea inchisorii picika picika ce se intampla daca primesc inchisoare cu executare iar eu \"dispar\" ,fug inaintea inchisorii? (vezi toată discuția)
Contopirea valentinovlt valentinovlt vărul meu a fost condamnat la 4 ani cu executare in Romania ptr infractiunea de viol. Dupa ce a fost condamnat a fugit din țară. Dupa 3 ani de fugă a fosr ... (vezi toată discuția)
Tari cu care romania nu are tratate de extradare bagobond bagobond Poate cineva sa-mi dea o lista (sau cateva exemple) de tari cu care Romania nu are tratate de extradare? Gen Siria? Asta inseamna ca aici ,si daca esti ... (vezi toată discuția)