Cum pot sa scad din gestiune marfa deteriorata (îmbrăcăminte -încălțăminte ) , fiind o firma plătitoare de impozit pe profit , și ce valoare ar fi maxim ( in condițiile in care am văzut ca la Prod Alimentare sau alt gen de produse este un procent ) , nu am găsit norme care sa specifice acest procent pt produse (îmbrăcăminte , încălțăminte ) . Menționez ca magazinul funcționează de 20 de ani și in timp unele produse s-au deteriorat
Buna ziua !
In HG 831/2004 in tabelele cu plafonul legal al mărfurilor degradate /expirate nu am găsit la produse nealimentare îmbrăcăminte produse care se degradează in timp și nu pot fi vândute , care este plafonul legal , cât la suta ?
Cum este posibil ca după ce am cumpărat un imobil executat silit la o licitație publica , devenind astfel proprietar , copilul vechiului proprietar sa își facă acum buletin in acest imobil fără acceptul meu evident
Dacă eu nu ma pricep cum sa redactez o sesizare la Itm aflându-se-ma in preaviz , poate face asta un avocat care sa ma reprezinte ?adica sa facă el in numele meu
Tot acum am aflat ca eu care luc zilnic luni sâmbătă , ar fi trebuit sa am doua zile consecutive libere . In Aprilie deexdemplu am avut concediu 10 zile cu cerere aprobată iar pe fluturaș apar 88 ore lucrate , iar 64 ore concediu