avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Domiciliu C.i
Discuție deschisă în Executare silită

Domiciliu C.i

Cum este posibil ca după ce am cumpărat un imobil executat silit la o licitație publica , devenind astfel proprietar , copilul vechiului proprietar sa își facă acum buletin in acest imobil fără acceptul meu evident
Cel mai recent răspuns: Dada33 , utilizator 16:12, 20 Noiembrie 2019
Ce pot sa precizez ca la Primarie a dus un act de donație a vechiului proprietar către o terta persoana care sa îl primească in spațiu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buletin facut la adresa mea fara consimtamantul meu daniela lavinia daniela lavinia Buna ziua, as dori sa stiou unde se pot face reclamatii impotriva celor care isi scot buletine pe o adresa fara a fii luati in spatiu de catre propietarul ... (vezi toată discuția)
Cine plateste? cristian_conea cristian_conea banca scoate la licitatie un apartament; in 5 august cineva castiga licitatia, plateste apartamentul in 30 de zile (conf.legii) si se intocmeste actul de ... (vezi toată discuția)
Casa-mostenire confiscata pentru neplata impozitelor, recuperare prin achitarea acestora? cretu87 cretu87 Buna seara.Am o nedumerire legat de o mostenire.Ceea ce stiu este ca succesiunea dupa bunici nu s-a facut,ei fiind decedati de 15 ani.Cei de la primarie mi-au ... (vezi toată discuția)