avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Fisa postului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Fisa postului

Sunt in preaviz de demisie , când am cerut toate actele in original la angajator am primit doar acum fisa postului întocmita in 2014 , pe ggcare eu nu ,in am semnat, și nu am știut de ea , iar la semnătura ...era semnată in numele meu dar de angajator , sunt lucruri in fisa postului care nu bat cu activitatea mea , as putea Sa reclam asta? Nu am știut de aceasta fisa și nu mi-a fost data decar acum la cerere
Cel mai recent răspuns: Dada33 , utilizator 20:04, 4 Iunie 2018
Puteti sesiza ITM in scris, cu nr. de inregistrare/ data. Sesizarea se poate depune prin posta cu confirmare de primire.
Sa sesizează ca doar acum am primit-o ? Și ca nu e semnată de mine?
Tot acum am aflat ca eu care luc zilnic luni sâmbătă , ar fi trebuit sa am doua zile consecutive libere . In Aprilie deexdemplu am avut concediu 10 zile cu cerere aprobată iar pe fluturaș apar 88 ore lucrate , iar 64 ore concediu
Sesizati toate aspectele pe care le mentionati in aceasta discutie.
Va Mulțumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! ma aflu in situatia urmatoare; angajata la o firma ... denisa25 denisa25 Buna ziua! Ma aflu in situatia urmatoare; Angajata la o firma cu contract facut la distanta. Pe per.nedeterminata, 8 h! .eu intr un oras , firma in alt oras ... (vezi toată discuția)
Act aditional modificare contract de munca gheorghe28 gheorghe28 Buna seara. Dupa ce mi-a spus sa imi dau demisia pentru ca se desfiinteaza postul, angajatorul mi-a inmanat un act aditinal de modificare a contractului de ... (vezi toată discuția)
Weekend liber Adrian_P87 Adrian_P87 Buna ziua! Lucrez in cadrul unui hipermarket, avand un program de 9 ore de munca si una de pauza de masa, desi in contract se stipuleaza 8 ore de munca. In ... (vezi toată discuția)