avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Activitate Crystyana30

Activitate Crystyana30

Multumesc!
Si politia a venit la reclamatie? Sau cum ? Pusr si simplu cand a venit sa ne moneteze cutia hop si politia!!! Parca faceam cine stie ce ilegalitate la mine in curteee
Buna ziua, sunt in urmatoarea situatie, in curtea casei am vrut sa montam o cutie pt colete. Au venit de la politie si ne au intrebat de autorizatie . Ce fel de autorizatie imi trebuie pt a imi taia gardul ? Cutia de colete este in curte si pt a avea acces la ea clienti si fara sa incurce pe trotuar trebuie sa decupam din gard. Multumesc!
Multumesc pt raspuns!
Ok! Ce perioada trebuie sa aiba lucrata minim in ro pt a obtine indemnizatie? Iar restul perioadei pana la 12 lui sa fie cumulata cu ce a lucrat in germania.
Din germania nu ii poate da pt ca nu mai locuieste acolo. Nici nu cunoaste legislatia de acolo, daca aveti ceva cunostinte m ar ajuta enorm.
Multumesc!
Sunt de acord cu dvs nu pot da bani la oricine vine sa imi ceara.
Ideea era alta banca mi a dat un refuz (citez: cererea cu nr X a fost respinsa). Eu apoi am day email si am intrebat evident (de ce?) Banca imi raspunde ca nu indeplinim conditiile lor de creditare fara alte detalii. Eu am intrebat: ok dar care sunt acele conditii ?sau poate ne incadram la o suma mai mica. Apoi banca a refuzat sa imi Spuna care sunt acele conditii mentionand ca nu le poate divulga. Mie, mi-sa parut total aiurea sa nu imi poti da niste informatii simple despre dosarul meu in care acolo eu am niste acte personal.
Pe mine asta m-a deranja ca Nu mi-au sp ce conditii NU INDEPLINIM si mai ales care sunt acele conditii. Pana la urma daca imi acordau creditul tr sa semnez un contract nu trebuia sa cunosc termeni din contract?ANPC cel mai probabil le va aplica o amenda in cazul in care se vor constata nerguli. Orice banca din Ro iti da un amarat de credit de 50000 de mii. Bancile traiesc din dobanzi si din credite. Dar cand este vb de credite subventionate de stat lucrurile stau (cusute cu ata alba). Nu mi-a dar credit nu-i bai Dar Nu imi da asa peste nas!
Buna seara ,
Sora se afla intr-o situatia mai delicata si anume : are 2 copii si este insarcinata cu al 3 a lucrat 2 ani in germania la o gradinita ( unde avea copiii inscrisi) avea contract de munca. In September 2024 s-a mutat cu familia in Elevtia in octombrie a afara ca este insarcinata? Vrea sa revina in ro pt a nastere aici, poate sa obtina Indemnizatie de crestere in baza contractului din Germania?
Multumesc!
Nu vreau sa ma razboiesc cu nimeni dar atata timp cat ma simt lezata imi caut dreptatea (este Dreptul meu) pt ca multe persoane din tara nu isi cunosc drepturile si le este teama sa isi caute dreptatea pt simplu fapt ca se simt neputincioase in fata unor institutii de gen.
O sa revin cu raspunsul celor de la ANPC Si evident cu decizia instantei. Banca ascunde ceva si o sa le demonstrez asta!
Buna seara, sincer nu stiu ce sa mai cred, vreau doar ca banca sa imi dea raspunsul la aceste intrebari. Da, stim ca aceste carduri de credit sunt tot imprumuturi si orice banca tine cont de ele. Dar, banca la care am aplicat pt Credit putea sa ne sp:: aveti X sume darorie, nu aveti salariu de X suma, aveti penalitati , aveti si iar aveti. Lucrul care nu s-a intampla si pt care eu sunt foarte revoltata . Am facut plangere la Anpc si o sa apelez si la un avocat. Ceva aici este cusut cu ata alba. Pana la urma Eu consider ca este Dreptul meu sa stiu Motivele reale pe Cazul meu care au dus la respingerea dosarului. O alta cunostinta a reusit sa acceseze creditul student invest si parinti sunt codebitori (student nu are job este doar titular de credit). Si eu care sunt studenta am si job si sotul job nu ne permitem o rata oricat de mica ar fii?!?!? Plus economii in banca . Aici este dilema?!