avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 453 soluții astăzi
Forum Activitate Crystyana30

Activitate Crystyana30

Da mi s-a oferit posibilitatea sa cumpar altceva dar nu am gasit altceva plus ca at cand i-am cumparat vanzatoarea ma tot zorea hai hai ca inchidem. Si am luat si plecat. Asta vroiam sa stiu daca au si Obligatia Legal de a restitui bani in cazul in care nu gasesc sa imi iau altceva.
Multumesc!
Unde scrie ca nu se poate? Daca ma duc la opc se poate?

adriandimitriu a scris:

Nimic. Un produs cumpărat dintr-un magazin fizic nu poate fi returnat. Poate fi reparat în garanție dacă sunt probleme de conformitate

Buna seara
Pot returna o pereche de incaltaminte cumparata din magazin fizic si sa imi primesc bani inapoi? Pantofi nu au fost incaltati nu au defecte pur si simplu sunt incomozi. Am fost la magazi si au refuzat sa imi de a bani pe motiv ca nu se poate. Ce pot face pt a recupera bani?
Multumesc!
Multumesc!
Si politia a venit la reclamatie? Sau cum ? Pusr si simplu cand a venit sa ne moneteze cutia hop si politia!!! Parca faceam cine stie ce ilegalitate la mine in curteee
Buna ziua, sunt in urmatoarea situatie, in curtea casei am vrut sa montam o cutie pt colete. Au venit de la politie si ne au intrebat de autorizatie . Ce fel de autorizatie imi trebuie pt a imi taia gardul ? Cutia de colete este in curte si pt a avea acces la ea clienti si fara sa incurce pe trotuar trebuie sa decupam din gard. Multumesc!
Multumesc pt raspuns!
Ok! Ce perioada trebuie sa aiba lucrata minim in ro pt a obtine indemnizatie? Iar restul perioadei pana la 12 lui sa fie cumulata cu ce a lucrat in germania.
Din germania nu ii poate da pt ca nu mai locuieste acolo. Nici nu cunoaste legislatia de acolo, daca aveti ceva cunostinte m ar ajuta enorm.
Multumesc!
Sunt de acord cu dvs nu pot da bani la oricine vine sa imi ceara.
Ideea era alta banca mi a dat un refuz (citez: cererea cu nr X a fost respinsa). Eu apoi am day email si am intrebat evident (de ce?) Banca imi raspunde ca nu indeplinim conditiile lor de creditare fara alte detalii. Eu am intrebat: ok dar care sunt acele conditii ?sau poate ne incadram la o suma mai mica. Apoi banca a refuzat sa imi Spuna care sunt acele conditii mentionand ca nu le poate divulga. Mie, mi-sa parut total aiurea sa nu imi poti da niste informatii simple despre dosarul meu in care acolo eu am niste acte personal.
Pe mine asta m-a deranja ca Nu mi-au sp ce conditii NU INDEPLINIM si mai ales care sunt acele conditii. Pana la urma daca imi acordau creditul tr sa semnez un contract nu trebuia sa cunosc termeni din contract?ANPC cel mai probabil le va aplica o amenda in cazul in care se vor constata nerguli. Orice banca din Ro iti da un amarat de credit de 50000 de mii. Bancile traiesc din dobanzi si din credite. Dar cand este vb de credite subventionate de stat lucrurile stau (cusute cu ata alba). Nu mi-a dar credit nu-i bai Dar Nu imi da asa peste nas!
Buna seara ,
Sora se afla intr-o situatia mai delicata si anume : are 2 copii si este insarcinata cu al 3 a lucrat 2 ani in germania la o gradinita ( unde avea copiii inscrisi) avea contract de munca. In September 2024 s-a mutat cu familia in Elevtia in octombrie a afara ca este insarcinata? Vrea sa revina in ro pt a nastere aici, poate sa obtina Indemnizatie de crestere in baza contractului din Germania?
Multumesc!