Nu cred ca se pune problema unor circumstante atata timp ca eu am depus un dosar cu acte cu caracter personal si tot eu cer informatii din acest dosar. Consider ca tr sa mi se ofere acele informatii si raspunsuri la intrebarile mele legate de dosarul meu. Asta ma nedumereste pe mine. Cum am sp si mai sus este vb despre vestitele credite STUDENT INVEST si Family start care se dau la rude, cunostinte si probabil eu incurc iar Banca incearca sa ma scoata din joc neoferindu-mi aceste informatii in speranta ca voi renunta. Am facut plangere la ANAF ! Alta banca ne ofera student invest dar nu mai aveau fonduri si la interogarea Anaf am iesit ok amandoi si eu si sotul la fel cand am incercat sa accesam si family start ni sa facut interogare si eram ok dar era alta banca. Si acum mi se pare ciudat ca la toate bancile am fost ok doar la Banca X nu suntem iar banca refuza category sa ne spuna ce criteriu nu indeplinim.
Crystyana30
Utilizator 1din 2 utilizatori consideră acest răspuns util
Eu nu oblig Banca sa imi dea nimic ci doar sa imi raspunda de ce nu imi da este cu totul altceva. Fiecare vede lucrurile diferite. Banca accepta si indemnizatii din ccc dar ca sa nu fiu eu problema l-am luat pe sot codebitor care are salariul de 3 ori mai mare decat indemnizatia mea. Avem.conturi in banca de economii si nu ne permitem o rata?!?! Pe mine nu m-a deranjat ca banca nu imi acorda credit m-a deranjat modul lor de abordare si cumva ei incerca sa scape de mine asa prin dos fiind vb de creditul student invest lucrurile stau diferit
Buja ziua,
Am verifica ata eu cat si sotul avem un scor bun sau chiar foarte bun! Am avut un credit de nevoi pers l-Am achitat fara penalitati sau restante. Avem carduri de cumparaturi de 10000 impreuna dar nici aici nu avem problema suntem.cu platile la zi. In toata poveste cu banca mi se pare ciudat sa refuzi sa imi dai aceste informatii, ok nu imi acorzi creditul dar imi sp clar si transparent motivele sa stiu si eu pe viitor ce am de facut. Eu consider ca este dreptul meu ca si client sa stiu motivele pt care tu nu vrei sa imi vinzi ceva mai ales cand vb despre servicii bancare.
Buna ziua,
Va multumesc pt raspuns!
Banca refuza sa imi sp transparent care sunt motivele reale ba chiar s-au exprimat ca nu au voie sa divulge informatii din dosarul meu.
Eu am cerut bancii sa imi sp care este raspunsul celor de la Anaf cu privire la veniturile mele si ale sotului banca imi raspunde la modul general nu particular pe cazul meu. Daca eram in scursala fizic imi facea interogare Anaf /birou credite nu tr sa imi de-a un raspuns? Ce facea imi sp ca este secret si ma dadea pe usa afara?
Am depus reclamatie la Anpc!
Buna ziua,
O sa va prezint urmatoarea speta: eu am aplicat pt creditul student invest sotul codebitor pentru ca eu sunt studenta si am si varsta sotul are salariu mai mare. Am aplicat ne-a facut interogare la ANAF si raspunsul a fost negativ ( salariu mic, gradul de indatoarea si scorul FICO) NU NE AJUTA sa accesam creditul. Eu sunt in concediu crestere copil pana in martie contractul fiind suspendat dar , este un contract pe nedeterminat si am si vechime la firma la care sunt. Sotul la fel are salariu dublu decat al meu plus vechime in munca de peste 20 de ani . Sotul a mai avut credite dar, le a achitat fara penalitati. Avem amandoi cate un card de cumparaturi (13000 ron) Impreuna! Sotul are 3 contracte de munca la 3 firma diferite, eu sunt in CCC acum eu intreb nu cumva aceestea sunt motivele pt care ni s-a respins cererea pt credit? Multumesc!
Pentru ca un contract nu a fost trecuta data exacta pana la care era substituit titularul de post. Titularul a facut cerere de suspendare la 5 luni dupa cel pe care o inlocuia era deja in functia respectiva
Buna seara , cum poate un contract de munca pe perioada determinata sa inceteze la o anumita data daca, aceea data nu este prevazuta in contract? Eu stiu asa ma angajez la 12 mai 2023 pana la 12 mai 2024, bun , dar, daca in contract scrie de la 12 Mai pana cand revine titularul de post? Care titular, cand acel titulat a muncit cateva luni cu persoana care urma sa il substituie? Cum se poate clarifica situatia? Se poate merge in instanta pt a se dovedi ca acel contract nu a fost valabil? Multumesc!