avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 760 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, sunt in urmatoarea situatie, in curtea ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, sunt in urmatoarea situatie, in curtea casei am vrut ...

Buna ziua, sunt in urmatoarea situatie, in curtea casei am vrut sa montam o cutie pt colete. Au venit de la politie si ne au intrebat de autorizatie . Ce fel de autorizatie imi trebuie pt a imi taia gardul ? Cutia de colete este in curte si pt a avea acces la ea clienti si fara sa incurce pe trotuar trebuie sa decupam din gard. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Crystyana30 , utilizator 09:46, 27 Ianuarie 2025
Buna ziua

Conform legii 50/1991 aveti nevoie de autorizatie de pentru modificarea gardului intrucat se schimba forma acestuia.
Si politia a venit la reclamatie? Sau cum ? Pusr si simplu cand a venit sa ne moneteze cutia hop si politia!!! Parca faceam cine stie ce ilegalitate la mine in curteee
Buna ziua

Va dati seama ca nimeni nu va poate raspunde la aceasta intrebare, nu avem de unde sa stim noi cum de au aflat politistii de acea cutie. Poate i-a sesizat cineva sau poate s-au autosesizat... Asta ii puteti intreba pe ei, desi nu vad cum v-ar ajuta.

Strict din punct de vedere legal (legea 50/1991), aveti nevoie de autorizatie pentru modificarile aduse gardului.

In mod normal acest lucru ar fi trebuit sa vi-l aduca la cunostinta firma a carei cutie o gazduiti, ca nu e prima cutie pe care o instaleaza...
Crystyana30 a scris:

Ce fel de autorizatie imi trebuie pt a imi taia gardul ?

Sunt de părere că pentru decupare nu aveți nevoie, dar în locul dvs. aș întreba, în scris, la primărie. Ei sunt în măsură să vă spună dacă e necesară o autorizație pentru ce vreți să modificați, nu poliția.
Ultima modificare: Luni, 27 Ianuarie 2025
Manuela Rășină, administrator
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Limita distanta amplasare cutie fibra optica cuxi cuxi Buna ziua, In urma reamenajarii strazi pe care locuiesc toate cablurile:energie electrica,internet,cablu TV se introduc prin pamant. Fiind plecat 2 zile de ... (vezi toată discuția)
Autorizatie primarie?! elenapp elenapp Am nevoie de autorizatie de la primarie pentru a construi un gard din beton la o curte din centrul orasului? Dar daca modific bordura de la trotuar pentru a/mi ... (vezi toată discuția)
Contor electric montat exterior, fara acordul meu si a asociatiei zolyxx zolyxx Buna ziua, Stau la parter si mi sa montat un contor electric cu cutie pe peretele exterioara a blocului , chiar cu 5cm deasupra ghiveciului de flori ... (vezi toată discuția)