avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 400 soluții astăzi
Forum Activitate Emanu3l

Activitate Emanu3l

Buna, prenumele meu a fost scris gresit in certificatul de nastere al fiicei mele de catre ambasada Danemarcei.
Cererea de rectificare trebuie depusa personal la serviciul de stare civila sector 1 bucuresti sau se poate prin crespondenta?
Buna ziua, care sunt pasii de urmat pentru rectificarea certificatului de nastere unde numele parintelui este scris gresit? Cei de la serviciul de stare civila de care àpartin au zis ca daca certificatul a fost emis de ambasada tot ei trebuie sa il rectifice, iar cei de la ambasada au spus ca rectificarea se face doar in tara. Cat timp dureaza toata procedura? Multumesc.
Buna, zilele trecute am fost cu fiica mea la ambasada pentru a-i face certificat de nastere romanesc ea fiind nascuta in Danemarca. Problema este ca prenumele meu din certificatul meu de nastere Emanuiel, nu coincide cu cel din buletin Emanùel. In certificatul fiicei mele este scris prenumele gresit din buletin Emanuel, doamna de la ambasada spunandu-mi ca ea trebuie sa scrie prenumele din buletin. Mentionez ca in certificatul de casatorie este scris prenumele din certificat Emanuìel.Ce ar trebui sa fac?Multumesc.