avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 678 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Rectificare certificat naștere
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Rectificare certificat naștere

Buna, prenumele meu a fost scris gresit in certificatul de nastere al fiicei mele de catre ambasada Danemarcei.
Cererea de rectificare trebuie depusa personal la serviciul de stare civila sector 1 bucuresti sau se poate prin crespondenta?

Alte discuții în legătură

În privința certificatului de căsătorie. Viktor_pol Viktor_pol Mam căsătorit în srăinătate, am obținut certificat de căsătorie în țara respectivă, și am dorit sămi fie eliberat și cel românesc. Am făcut o ... (vezi toată discuția)
Rectificare certificat de nastere Emanu3l Emanu3l Buna ziua, care sunt pasii de urmat pentru rectificarea certificatului de nastere unde numele parintelui este scris gresit? Cei de la serviciul de stare civila ... (vezi toată discuția)
Certificat de nastere cu numele de familie gresit madirai madirai buna am si eu o problema cu certificatul de naste al fetei mele acum 10 ani iam facut certificatul de nastere la ambasada si din greseala numele de familie a ... (vezi toată discuția)