avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 958 soluții astăzi
Forum Activitate Xxaahh

Activitate Xxaahh

Buna ziua intrunul din cazuri este deja condamnat pt 8 luni cu suspendare dar urmarit pe2 ani conduce masina personala si vitanja primariei iar alta persoana din 2016 a fost prins conducand sub influienta b alcoolice 0.85dar acum a ajuns dosarul la judecat orie POATE SCAPA FARA CONDAMNARE? El a condus pe toata perioada aceasta vreau sa stiu daca in aceste situatii numitii au carnetele valabile pt ca ei spun ca pot face ce vor nu are nimeni ce le faceMultumesc anticipat
Răspuns la discuția Acte necesare acțiune de divorț
multumesc frumos
Am introdus actiune divort si incredintare minori cerere 2 exemplare certificate 1 exem dar nelegalizate mai este nevoie de ceva mi se cere adresa sotului mentionez ca este cu alta femeie n=am avut nu a avut si nici nu are dom stabil ce fac pot da adresa concubinului mamai sale unde avem dom buletin? multumesc anticipat.
Discuție Mediere
Vreau sa divortez si sa mi se incredinteze copii sotul plecat cu alta femeie am introdus cerere de div la judecatorie va trebui sa ajungem la mediator obligatoriu ?
multumesc
Sotul plecat de 7luni cu alta femeie am doi copii de 4 si 2ani jumate pot obtine copii in tribunal daca nu am posibilitate sami iau avocat stau la parinti cu cei mici el cu femeia aceia cu chirie nu are domiciliu si are carnetul suspendat pt alcool