avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 997 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divorț și încredințare copii
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divorț și încredințare copii

Sotul plecat de 7luni cu alta femeie am doi copii de 4 si 2ani jumate pot obtine copii in tribunal daca nu am posibilitate sami iau avocat stau la parinti cu cei mici el cu femeia aceia cu chirie nu are domiciliu si are carnetul suspendat pt alcool
Ultima modificare: Sâmbătă, 28 Octombrie 2017
Admin, administrator
Cel mai recent răspuns: Xxaahh , utilizator 14:28, 28 Octombrie 2017
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara! divort cu minori pavelroxana pavelroxana Sunt in proces de divort cu sotul meu , în urma casniciei au rezultat 2 copii . În urma unui ordin judecătoresc a fost obligat să părăsească ... (vezi toată discuția)
Părăsire de domiciliu cu copil minor Georgy1993 Georgy1993 Buna ziua! Am si eu o intrebare:daca stau in concubinaj de aproape 4ani din care a rezultat si un copil de 2ani jumate si vreau sa plec de la concubin cu tot ... (vezi toată discuția)
Divort dupa violente repetate si o tentativa de omor Iuli81an Iuli81an O femeie sa casatorit cu un individ au muncit impreuna pe santier si au construit o casa. Individul a facut actele casei si terenului pe numele mamei lui pt ca ... (vezi toată discuția)