avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 975 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Acte necesare acțiune de divorț
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Acte necesare acțiune de divorț

Am introdus actiune divort si incredintare minori cerere 2 exemplare certificate 1 exem dar nelegalizate mai este nevoie de ceva mi se cere adresa sotului mentionez ca este cu alta femeie n=am avut nu a avut si nici nu are dom stabil ce fac pot da adresa concubinului mamai sale unde avem dom buletin? multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Xxaahh , utilizator 20:08, 12 Noiembrie 2017
Certificat de casatorie, certificate de nastere copii, adeverinta venituri, contract locuinta, adeverinte scoala/gradinita, taxa timbru 100 lei. Nu sunt necesare copii legalizate, ci doar copii conforme cu originalul.

Actiunea redactata si depusa in 3 exemplare (instanta, sotul-parat si Autoritatea Tutelara).

Va trebui sa indicati ultima adresa cunoscuta sau adresa de buletin si este problema lui daca nu sta propriu zis la acea adresa. Indicati si locul de munca al tatalui caci vor fi necesare veniturile lui pe ultimele 6 luni spre a fi calculata pensia de intretinere.
multumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar pensie intretinere benny33c benny33c Am depus cerere si actele pentru pensie intretinere copil major, elev. Parata este mama mea. Am primit raspuns ca cerea nu indeplineste cerintele art. 194-197 ... (vezi toată discuția)
Depunere dosar de divort laviniaMMM laviniaMMM se poate sa depun singura dosarul de divort? fara sa apelez la un avocat? vreau doar incheierea casatoriei si revenirea la numele anterior. apartin de ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara yoannacri yoannacri Am un copil insa nu sunt divortata pot obtine prin instanta pensia alimentara sau trebuie intai sa deschid actiune pt divort si dupa sentinta definitiva mi se ... (vezi toată discuția)