avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 794 soluții astăzi
Forum Activitate

Activitate

Bună ziua ,am fost în audienta la inspectorat și mi-au comunicat verbal ca liceul seral,e liceu fără frecventa, de aceea nu s-a aprobat bursa medicala!
Mulțumesc mult,cererea e depusa ,e înregistrată,dar scoala precizează ca nu se da la liceu seral pt ca în lege se precizează ca la liceu seral nu se da bursa medicala.
Fetita mea este inscrisa la liceu seral si vreau sa stiu daca poate cere bursa medicala,are orientare școală, are certificat de handicap, are boala care se incadreaza ,dar scoala zice ca prin lege nu are dreptul la bursa medicala.
Nu am gasit in lege, ca elevul de liceu seral nu primeste bursa medicala!
Ajutati-ma!
Fostul meu soț a lucrat din august 2016 până în decembrie 2017,trebuia sa primesc alocația pe aceste luni, el zice ca nu am primit nimik, am fost la Agenția Națională pt. Plăti și Inspecția Sociala și doamna mi-a dat o adresa de Germania sa scriu o scrisoare acolo. Ce ar trebui sa scriu în scrisoare și ce acte sa depun. Menționez ca fata e în custodia mea și are alocație de România de 200lei la care eu când am făcut actele nu am renunțat. Mulțumesc
Cum pot obține un certificat de grefa de la procurorul cazului și cum se întocmește o cerere, dosarul nu a ajuns la judecătorie.