avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1045 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Certificatul de grefa
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Certificatul de grefa

Cum pot obține un certificat de grefa de la procurorul cazului și cum se întocmește o cerere, dosarul nu a ajuns la judecătorie.
Ultima modificare: Sâmbătă, 28 Octombrie 2017
,
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 20:27, 28 Octombrie 2017
buna seara,
Procurorul nu emite certificate de grefa, el va poate da, cel mult, o adeverinta/adresa cu stadiul cercetarilor intr-un dosar!.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere penala pentru abandon de familie fara rezultat Furniga Furniga Am depus la Parchetul de pe langa Judecatoria Ploiesti o cerere in data de 01.11.2014 pentru inaintarea dosarului de la Parchet catre Judecatoria Ploiesti nu a ... (vezi toată discuția)
Informare privind stadiul urmăririi penale Andrei-Ionuț COCÎRLĂU Andrei-Ionuț COCÎRLĂU Bună seara, Conform art. 81 alin. (1) lit. d) din C. proc. pen, \"dreptul de a fi informată, INTR-UN TERMEN REZONABIL, cu privire la stadiul urmăririi ... (vezi toată discuția)
Accident cu victima decedata, cercetare crisnic crisnic Buna seara, Am urmatoarea speta: tatal meu a fost lovit de o masina pe raza comunei Suseni, Arges (sat Cersani), in martie 2014. In august 2014 a decedat, ... (vezi toată discuția)