avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 767 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Plangere penala pentru abandon de familie fara rezultat
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Plangere penala pentru abandon de familie fara rezultat

Am depus la Parchetul de pe langa Judecatoria Ploiesti o cerere in data de 01.11.2014 pentru inaintarea dosarului de la Parchet catre Judecatoria Ploiesti nu a fost nici pana in prezent rezolvata aceasta cerere.Va rog sa i-mi spuneti cum sa rezolv?
Cel mai recent răspuns: Furniga , utilizator 11:50, 28 Mai 2015
Buna ziua! Ce obiect are dosarul? Puteti formula o cerere pentru a vi se comunica stadiul dosarului.
Obiectul dosarului este neplata pensiei alimentare din anul 2010.
In momentul in care se va finaliza urmarirea penala, daca se va dispune o solutie de trimitere in judecata, dosarul va fi trimis catre judecatoria competenta. Solicitati sa vi se comunice stadiul dosarului.
Va rog sa a-mi dati un model pentru a depune cererea.
Domnule Prim- Procuror,
Subsemnata x...... domiciliata x.........in calitate de ..x .... in dosarul pen. nr. x/P/anul al Parchetului de pe langa Judecatoria Ploiesti, solicit prin prezenta cerere comunicarea stadiului dosarului.

Data,
Semnatura,

Domnului Prim- Procuror la Parchetului de pe Langa Judecatoria Ploiesti

Cererea mai sus aratata o puteti formula la parchet in masura in care stiti sigur ca cercetarile efectuate de politie au fost finalizate si dosarul a fost inaintat la parchet cu propunere legala.

Alte discuții în legătură

Rechizitoriul lorilori43 lorilori43 Se poate afla daca sa inceput rechizitoriul la un dosar penal,sau sa solutionat cauza daca invinuitul nu este prezent? (vezi toată discuția)
Politia romana.. BEJAT BEJAT Am fost batut de 2 persoane de mau bagat in spital,am depus plangere la politie dar acestia nu au trimis dosarul la judecatorie il tot amana.Ce as putea sa ... (vezi toată discuția)
Plangere yannys02 yannys02 buna ziua, cu o saptamana inainte sotia mea(casatoriti legal de 10 ani) a depus o plangere cum ca eu as fi duso in anglia pentru prostitutie asta pt ca neam ... (vezi toată discuția)