avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 771 soluții astăzi
Forum Activitate Ioana3i

Activitate Ioana3i

Răspuns la discuția Neplata salariu si lichidare
Articolul 31 al 3 acord partilor.

Editare : Citare in întregime a unui răspuns anterior.
Buna ziua! Situația mea este următoarea : pe 23.09.2018 am cerut desfacerea contractului de muncă cu acordul părților. Decizia mi-a venit cu 23.10.2018 perioada în care se susține că am absentat.Mai mult de atât am fost anunțat că s-a virat suma pt cele 4 zile de concediu suma ce nu a intrat nici astazi după 72 ore bancare,firma nevrand sa facă dovada viramentului.Intrebarea mea este următoarea: în această perioadă de aproape o lună eu nu trebuie să fiu platit,in condițiile în care firma a ales încetarea contractului când a dorit? So cum pot intra in posesia banilor pt concediu
Răspuns la discuția Proprire
Buna ziua.
Stiam de indemnizatii si alocatii dar salariu rezultat din concediu prenatal intra?
Am avut o suma datorata de 350 ron ajunsa dupa3ani la 7000.se nai poate face vreo contestatie?
Discuție Proprire
Buna ziua.Am o proprire pusa pe cont iar in urmatoarele dpua luni voi lua salariu reprezentand concediu prenatal.Se supun proprii si veniturile din concediile pre si postnatale?
Discuție Prescriere
Buna ziua.am avut un imprumut luat acum 3ani si jumatate de la un ifn neachitat de 1000 ron.astazi am primit mail de la executor ca am proprire de 10300 ron se poate prescrie sau face ceva sa nu achit intreaga suma?
Discuție Indemnizatie
Buna ziua. Am o proprie pe contul de salariu pe o perioada de 4 luni.In mai trebuie sa nasc Pt calcularea indemnizației de ia în considerare venitul meu total lunar sau ce rămâne după ce angajatorul plătește proprietate.
Vă multumesc