avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 723 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie

Buna ziua. Am o proprie pe contul de salariu pe o perioada de 4 luni.In mai trebuie sa nasc Pt calcularea indemnizației de ia în considerare venitul meu total lunar sau ce rămâne după ce angajatorul plătește proprietate.
Vă multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:11, 29 Octombrie 2017
Se ia în considerare venitul dvs. , nu cel încasat după poprire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire pe indemnizatia de crestere copil? franciscoctavian franciscoctavian Buna ziua,as dori sa aflu ca viitor tatic daca as ramane in postnatal ptr crestere copil ,executorul judecatoresc ar putea pune poprire pe indemnizatie,ptr ca ... (vezi toată discuția)
Poprire salar 1/3 - ce se ia in calcul ? buterflies buterflies buna seara , va rog sa imi spuneti daca in calculul cuantumului popririi pe salar se iau in considerare membrii familiei in intretinere , descoperiri de cont ... (vezi toată discuția)
Poprire pensie alimentara stabilita cu luarea in considerare a normei de hrana ca si venit ContSters317434 ContSters317434 Buna ziua Am castigat procesul de pensie alimentara cu retinere de 1/6 din salariu si considerarea normei de hrana ca si venit. Anterior imi platea o suma ... (vezi toată discuția)