avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1109 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters445072

Activitate ContSters445072

DeTin un teren neingradit.Un vecin,a desfintat insemnele cadastrale,fara martori. In urma numeroaselor avertizari din partea mea si a sotiei,continua sa treaca pe teren ca pe un drum public,inclusiv cu caii,vitele. Ii pot deschide dosar penal pentru tulburare de posesie ? multumesc anticipat
DeTin un teren neingradit.Un vecin,a desfintat insemnele cadastrale,fara martori. In urma numeroaselor avertizari din partea mea si a sotiei,continua sa treaca pe teren ca pe un drum public,inclusiv cu caii,vitele. Ii pot deschide dosar penal pentru tulburare de posesie ? multumesc anticipat
Detin teren intravilan . Dupa terminarea intabularii am chemat topometristul pentru granituire si plantarea insemnelor cadastrale. Vecinul a desfiintat ( fara martori ) insemnele cadastrale si continua sa treaca ca pe prorria lui proprietate cu caii , catre domiciliul lui ,fara sa tina cont de avertizarile mele de a nu mai incalca de 10 - 15 ori /zi proprietatea. Se numeste tulburare de posesie ? Il pot actiona in judecata cu martori ? Multumecs anticipat !
Răspuns la discuția Eschivare
Multumesc mult pentru raspuns ! Totusi , stiti ca la aproape orice fapta penala sau nu , comisa cu buna stiinta, mi se va cere MARTORI !!!!!! Ori nu este atat de naiv incat sa faca ceva "cu martori" , in vazul lumii !!!!!!! As fi multumit , sa zic asa , daca i s-ar aplica amenda si autoritatile locale nu ar fi atat de "ingaduitoare" incat din lipsa de ....... venituri OFICIALE sa-i transforme sanctiunea (cu scop de a-l potoli, in definitiv) in CE-L MULT munca in folosul comunitatii , pe care oricum nu o va presta. Va intreb, cu permisiunea dvs,din nou : cum aflu daca plateste amenda ,eu fiind convins ca daca o va plati ,cum n-a mai facut-o pana acum, va avea efect asupra comportamentului lui, deci se va potoli . Multumesc !
Răspuns la discuția Eschivare
Av. Mihai Cosmin Tudor a scris:

Ati mentionat ca v-a amenintat si agresat. Puteti depune si plangere penala, daca intr-adevar faptele respective intrunesc elementele unei infractiuni

Probe concludente ? C- am ce fel de ? Care sunt aceste prob3 necesare? Avem o legislatie.......... " jos palaria " ......!
Discuție Eschivare
Vecinul meu m-a molestat , agresat,injurat,amenintat de nenumarate ori. Intr-un final, politia l-a amendat , a contestat amenda contraventionala in instanta si in mod cu totul normal , a pierdut. Secretul pentru care el se comporta ca un descreierat si face toate ilegalitatile care ii trec prin cap, este ca "eu nu am venit , nu am nici un servici, si nu o sa platesc nici o amenda". Mentionez ca are vaci , cai cu caruta, utilaje agricole, drujbe, etc. . Intrebare : este posibil ca un astfel de infractor sa fie " protejat de imunitate " si sa nu plateasca pt infractiunile sale pe motiv ca nu are nici un venit declarat ?
Vecinul m-a injurat,agresat,amenintat in plina strada in mod repetat . Politia l-a amendat contraventional . A contestat in instanta amenda , spunand la toata lumea ca " si daca pierde el nu plateste amenda, ca de fiecare data " . A pierdut in instanta , cum era si normal. Se lauda ca sanctiunea " vine tot la primaria conumala si deci nu platesc" . Intrebarea meâ este cum aflu daca plateste amenda, unde sa ma duc pentru ca sunt ivoci numeroase care spun ca are rude in primarie si nu a platit nici o amenda , acesta fiind si motivul pentru care individul este o adevarata teroare in zona . Multumesc anticipat,Florin Preda.