Am la bloc un administrator pe care solicit de ani de zile sa fie concediat intrucat nu face nimic si e si extrem de obraznic. Eu sunt singurul care cere concedierea lui si, ca masura sa isi pastreze contractul foarte bine platit cu asociatia noastra, el de ani de zile duce o campanie sustinuta de incitare la ura in fata vecinilor mei la care ma vorbeste de rau, ma insulta si ma calomniaza de ani de zile. Astfel, unii oameni au ajuns sa nu ma mai salute sau sa intoarca capul cand ma vad, lucru deranjant pentru mine care nu am avut vreo treaba cu acei oameni. Desigur ca si ei au vina de a sta la mahala cu ei insa trec prin holul blocului acolo unde el incaseaza la o masuta intretinerea si nu au de ales decat sa il asculte vorbind despre mine. Nu va imaginati ce e la gura lui, am inregistrari ale porcariilor spuse despre mine. Am solicitat presedintilor trecuti si prezent sa il potoleasca, aia nu au facut nimic, dimpotriva, barfesc si ei cu el. Nu comentez despre calitatea lor, a tuturor ca oameni, ma intereseaza cum sa il potolesc PE VECI de a mai face rau.
Calomnie
Costica33
Proprietarul apartamentului vecin cu mine a inchiriat de 2 ani unui golan care ma deranjeaza zilnic si pe care politia l-a sanctionat pentru asta. ... (vezi toată discuția)