avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 725 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Imprastierea de barfe si de zvonuri mincinoase
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Imprastierea de barfe si de zvonuri mincinoase

O verisoara se confrunta cu o situatie mai putin obisnuita. A nimerit cu locuinta printre interlopi si acestia vor cu orice pret sa o anihilieze, sa se mute din casa ei. Pe langa faptele de amenintare pentru care a depus plangeri penale, ea are parte si de o campanie de zvonuri si barfe la adresa ei spuse pe la vecini diversi cu scopul de a-i intarata impotriva ei. Pe unii chiar reuseste, ieri cineva a vrut sa o bata din cauza unei barfe complet mincinoase. Ea isi vede de treaba ei, nu interactioneaza cu lumea prea mult insa din cauza barfelor neadevarate spuse intentionat sa ii faca rau unii oameni se uita si vorbesc urat si neadevarat despre ea. Tot felul de prostii.
Exista va rog vreo lege sa sanctioneze asa ceva? In afara de codul civil cu care ajungem in instanta si stam pe acolo cativa ani si poate tot nu se rezolva....
Cand le-a reprosat oamenilor care o barfesc acest lucru acestia au sarit cu scandal si alte minciuni, are inregistrari video audio cu ei si se gandeste sa ii puna pe un video blog si sa arate tuturor cine sunt ei!
Are cineva va rog vreo idee cum sa rezolvam aceasta problema?
A suportat ani de zile insa reputatia ii este afectata, oameni care nu o cunosc se uita si vorbesc urat despre ea din cauza acestor barfe scornite intentionat sa ii faca rau.

Multumim!
Cel mai recent răspuns: ContSters277534 , utilizator 12:51, 28 Septembrie 2015
Avand in vedere ca verisoara a achizitionat locuinta printre interlopi ,posibil ca in final ,
pentru a scapa de necazuri,va fi obligata sa caute alta locuinta cu vecini fara tare si care au comportament civilizat
Aceasta nu e o solutie viabila, din pacate.
Daca dv confirmati ca inclusiv autoritatile oficial sesizate nu au putut interveni si situatia nu s-a imbunatatit,atunci,verisoara sa se inarmeze cu rabdare si sa lupte impotriva interlopilor si actiunilor acestora
Ultima modificare: Duminică, 27 Septembrie 2015
ynocentta, utilizator
Nu stiu de unde ati scos ca autoritatile nu au intervenit, eu vorbesc aici de cadrul legal prin care se pot sanctiona asemenea fapte.
Va rog lasati un profesionist juridic sa incerce sa ajute.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot arunca cu noroi printr-un site? gotic gotic Ideea este relativ simpla si cred ca sau lovit de ea multi oameni, am fost intr-un restaurant cu niste prieteni si a fost ingrozitor din mai multe puncte de ... (vezi toată discuția)
Cai legale impotriva barfelor iahiM84 iahiM84 Buna ziua, De ceva timp am o problema cu o vecina din satul bunicilor mei(unde am domiciliul) care nu conteneste prin a vorbi foarte mult si fals atat despre ... (vezi toată discuția)
Politia apara infractorii Costica33 Costica33 Am cumparat un apartament intr-un complex de blocuri noi. Aici locuiesc multi oameni seriosi, corporatisti si locuiesc si interlopi: prostituate, recuperatori, ... (vezi toată discuția)