avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 490 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Politia apara infractorii
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Politia apara infractorii

Am cumparat un apartament intr-un complex de blocuri noi. Aici locuiesc multi oameni seriosi, corporatisti si locuiesc si interlopi: prostituate, recuperatori, femei de video chat, proxeneti. Toti sunt sfidatori la adresa noastra a celor care cistigam bani cinstit, sunt extrem de agresivi si ne incalca des diverse drepturi, insulta, ameninta.
Pe rind, mai multe persoane am facut la momentul in care am avut de-a face cu ei diverse plingeri la sectia de politie. Absolut nici una nu a fost solutionata pentru corectia acestor indivizi, dimpotriva. Se tergiverseaza, proximistul nu se baga in nimic, orice plingere o da la judiciar, acolo nu are termen si zace si majoritatea s-au soldat cu NUP. Bineinteles.
Intrebarea mea este urmatoarea: ce se poate face? Am facut sesizari la MAI dar tot la sectie ajung si acolo raspund doua vorbe trei prostii in termenul de 30 de zile iar golanii devin din ce in ce mai obraznici.
M-am gindit sa merg in audienta la un oficial de la MAI si sa discut situatia, ce parere aveti? Sau mai exista si alte variante?
Daca asa o fi in toata tara... e grav.
Imi spunea o amica care a fost politista ca NUP au primit si cei care au batut oameni si aceia au fost spitalizati. Deci, sperante sunt mici insa ma gindesc ca o bresa ar trebui sa existe, sa ne asculte si pe noi cineva.
E trist sa platesti rate de 1000 de euro pe luna, sa visezi la casa ideala, s-o ai si sa te trezesti cu interlopi ordinari de vecini.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Costica33 , utilizator 07:21, 1 Februarie 2011
Daca plangerile nu au temei legal cum ati vrea sa se solutionezE?
Daca plangerile penale seamana cu mesajul de mai sus, ce raspuns ati dori sa primiti?
La modul concret cu ce va deranjeaza interlopii si prostituatele?
Daca un caine latra il ocolesti,nu?
In schimb daca iti place scandalul i te bagi in fata!#-o
Ce are doamna mesajul meu si de ce sariti in apararea interlopilor si a prostituatelor?! Insinuarile dvs. fara a avea nici o cunostinta si nici simpatie umana fata de situatia mea imi displac si nu vad ce ati dorit prin acest raspuns mai mult decit nepotrivit.
Astept si alte raspunsuri, de la persoane care nu sunt de partea gunoaielor societatii.
Plangerile formulate de dvs. nu au la baza savarsirea unor infractiuni.
Din acest motiv nu se poate face nimic decat cel mult sa le aplici o amenda pentru tulburarea oridinii si linistii publice.
Nans nu le tine partea interlopilor, ci a incercat sa va spuna acelasi lucru dar altfel exprimat.
Problemele de acest gen se pot rezolva prin angajarea unui avocat care sa le explice mai intai ca trebuie sa aiba un comportament decvat si daca nu vor intelege cu vorba buna avocatul se va putea ocupa direct de aceasta problema a dvs.
Insa...va poate costa destul de mult angajarea unui avocat pentru astfel de probleme si care sa se ocupe efectiv de asa ceva deoarece se poate pierde mult timp cu asa ceva...

Primul aspect care ar trebui lamurit ar fi acela de a se stabili de la ce au pornit neintelegerile.
Daca sunt interlopi, dupa cum ziceti, se poate sa aiba si ceva relatii situatie care ar face si mai anevoioasa rezolvarea problemelor dvs., dar sa stiti ca interlopii inteleg ca nu are niciun sens sa caute probleme daca nu au...
Ultima modificare: Joi, 27 Ianuarie 2011
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Va rog sa indicati despre ce fel de plangeri este vorba,mai precis despre ce fapte.
Incercati sa fiti cat mai explicit,daca doriti informatii care sa va ajute.
NUP intrucat fapta nu prezinta pericolul social al unei infractiuni...singurul aspect in care puteti actiona ar fi si totodata ultima speranta JANDARMERIA #-o...insa dpdvd o simpla amenintare nu este infractiune...maxim perturbarea ordinii si linistii publice...cand v-a intra noul cod penal in vigoare perturbarea ordinii si linistii publice v-a fi sancationata penal...insa din ce relatati d-voastra...slabe sanse ...asta este legislatia noastra din pacate

Alte discuții în legătură

Retragerea plangerii pt lovire = anularea sanctiunii administrative? islagall islagall Daca persoana vatamata isi retrage plangerea depusa la sectia de politie ,mai exista posibilitatea sa fiu sanctionat printr-o amenda administrativa ? ... (vezi toată discuția)
Relatie sexuala marian-m1985 marian-m1985 Buna seara.Am si eu un gand care ma tot framanta de cateva saptamani.Intr-o seara cand ma intorceam de la serviciu am apelat la serviciile unei prostituate pe ... (vezi toată discuția)
Ce ne facem cu politia romana? Costica33 Costica33 Dragi concetateni forumisti, Incep un subiect nou dedicat problemelor aparute in relatia cu politia romana, probleme a caror rezolvare eu nu o mai gasesc. ... (vezi toată discuția)