Proprietarul apartamentului vecin cu mine a inchiriat de 2 ani unui golan care ma deranjeaza zilnic si pe care politia l-a sanctionat pentru asta. Proprietarul, in loc sa detensioneze si in loc sa potoleasca pe acest chirias, ii tine partea. Deh, de la el incaseaza 400 Euro pe luna, nu de la mine. De cite ori am incercat sa vorbesc cu el, a inchis telefonul in nas si a mintit. Acum a venit la usa mea cu un martor, a venit neasteptat si neanuntat dupa ce chiriasul a fost chemat la sectie si a sunat minute in sir, abuziv si obraznic la soneria mea spunind ca vrea sa vorbeasca civilizat. Asi, un pervers, in fapt, cind i-am spus ca nu avem ce vorbi, mi-a tipat prin usa ca ma actioneaza in judecata (nu cunosc pentru ce ca eu nu am facut nimic ilegal). Ce m-a deranjat insa este ca a spus vazind ca refuz orice discutie: "du-te sa-ti faci un control medical" insinuind ca as fi bolnav, probabil ca mental a vrut sa spuna. Atit chiriasul cit si proprietarul sunt niste golani cu bani facuti peste noapte, tipul acela de magar care considera ca daca are bani poate scuipa seminte in cap oricui.
Puteti sa ma sfatuiti ce sa fac? Sunt tentat sa-i fac plingere pentru calomnie. Nu stiu cine ii mai poate pune la punct si potoli pe aceste gunoaie de oameni, cu tupeu si lipsa de educatie, sunt din ce in ce mai multi.
Situatie delicata,repetat denuntata si criticata de multi dintre cei care locuiesc in condominii
De regula,datorita dezinteresului reprezentantilor asociatiei de a se implica in solutionarea amiabila,datorita reticentei vecinilor a se implica in sustinerea si probarea acestor fapte ,aceste "sicanari" conduc la relatii tensionate in imobil
Daca cele mentionate pot fi sustinute si probate in conditiile legii,puteti sesiza oficial politistul de proximitate
Totodata,avand in vedere ca respectivele persoane mentionati ca si in trecut au prezentat atitudini si comportament in afara limitelor legal prevazute L nr 61/1991 si a bunului simt,dar persista a va deranja,cu scopul determinarii celor in cauza a mai intreprinde acte/actiuni impotriva dvs,se impune sa sesizati oficial conducerea unitatii de politie ,in vederea reaplicarii sanctiunilor legale
Din aspectele mentionate nu rezulta concret elementele constitutive ale infractiunilor invocate de dvs,astfel incat o eventuala plangere nesustinuta si neprobata ,nu ar conduce la efectele scontate de dvs
Sesizaţi secţia de poliţie de domiciliu cu privire la cele întâmplate.Nu cred că sunt întrunite elementele constitutive ale vreunei infracţiuni,mai degrabă se pot lua măsuri pe linia Legii nr.61/1991.Succes!
Insinuarea ca as fi nebun (lucru pe care el l-a afirmat de multe ori fata de chirias, stiu de la acest chirias) prin trimiterea mea la spital, nu e insulta?
Si nici amenintare cu actiunea in judecata? Atunci o amenintare cum ar fi sunat?
Multumesc pentru raspunsuri si pentru interesul fata de subiectul meu.
Daca aveti probe temenice si indubitabile care sa va sustina afirmatiile,puteti formula plangere la organele de cercetare,care coroborand aspectele sesizate cu probele,urmeaza sa dispuna solutie legala
Pile la politie
Costica33
De fiecare data cind sun la politie pentru deranjarea linistii publice, inainte sa vina echipajul, muzica la maximum se inchide de catre vecinul meu care face ... (vezi toată discuția)
Tot vecini galagiosi
Iulia`
Aceeasi problema o am si eu, chiriasii stind insa deasupra mea, administratorul nu se implica iar proprietarul mi-a recomandat sa-mi vind apartamentul si sa ma ... (vezi toată discuția)