Vecinul meu m-a molestat , agresat,injurat,amenintat de nenumarate ori. Intr-un final, politia l-a amendat , a contestat amenda contraventionala in instanta si in mod cu totul normal , a pierdut. Secretul pentru care el se comporta ca un descreierat si face toate ilegalitatile care ii trec prin cap, este ca "eu nu am venit , nu am nici un servici, si nu o sa platesc nici o amenda". Mentionez ca are vaci , cai cu caruta, utilaje agricole, drujbe, etc. . Intrebare : este posibil ca un astfel de infractor sa fie " protejat de imunitate " si sa nu plateasca pt infractiunile sale pe motiv ca nu are nici un venit declarat ?
Multumesc mult pentru raspuns ! Totusi , stiti ca la aproape orice fapta penala sau nu , comisa cu buna stiinta, mi se va cere MARTORI !!!!!! Ori nu este atat de naiv incat sa faca ceva "cu martori" , in vazul lumii !!!!!!! As fi multumit , sa zic asa , daca i s-ar aplica amenda si autoritatile locale nu ar fi atat de "ingaduitoare" incat din lipsa de ....... venituri OFICIALE sa-i transforme sanctiunea (cu scop de a-l potoli, in definitiv) in CE-L MULT munca in folosul comunitatii , pe care oricum nu o va presta. Va intreb, cu permisiunea dvs,din nou : cum aflu daca plateste amenda ,eu fiind convins ca daca o va plati ,cum n-a mai facut-o pana acum, va avea efect asupra comportamentului lui, deci se va potoli . Multumesc !
Amenintare
laszlozoltan
Suntem in proces cu un vecin,pt un teren,care dureaza de 2/5 ani,in tinpul acesta,el amenetindune de nenumarate ori,pe drum,strigand peste gard,promitind ca ne ... (vezi toată discuția)
Declaratii false
catciortes
Am primit o citatie de la politie precum ca asi fi agresat fizic o vecina de 70 de ani. Lucrul acesta este total neadevarat, conflictul rezumandu-se doar la ... (vezi toată discuția)