avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Activitate Donici Daniela

Activitate Donici Daniela

Buna ziua.As dori sa stiu ce cota de mostenire imi revine dupa moartea tatalui meu,fiind singurul copil.Mentionez ca sunt din prima casatorie a tatalui.Acesta sa recasatorit,nu a avut urmasi,dar a facut act cu sotia lui,pe timpul vieti, de donatie ca in cazul mortii unuia dintre ei ,cota parte din apartment sa revina celuilalt. Cum relatiile cu sotia sa sunt foarte tensionate,vreau sa stiu ce imi revine si cum pot intra in posesie. Mentioned ca este vorba de in apartament comfort 1 in Bacau si o masina pe care se pare ca doamna a vindut-o dupa moartea tatalui meu.va multumesc!
Discuție Donatie
Daca mama mea de tine dupa bunica,doua locuri de veci,le poate vinde s au dona?Or.aceste locuri trebuiesc convocati si ceilalti mostenitori (nepoate dupa frati)?
Discuție Mostenire
Buna seara.Mama mea e singurul dintre cei trei copii ai bunicilor ,care este in viata.bunicii au decedati.sora si fratele au decedat si ei.din parte lor,dupa sora mama are o nepoata,iar dupa frate trei nepoti. Astazi la masa succesorala pt bunicii,I sa spus ca nu se poate face nimic deoarece copii fratelui nu si au dezbatut mostenirea.Ce
treaba are mostenire nepotilor dupa fratele mamei cu mostenire mamei dupa bunica?
Discuție Mostenire
As dori sa stiu cota ce ii revine mamei dupa moartea bunicii.mama este unicul copil in viata iar de la sora si fratele ei ,decedati amindoi,au rezultat ,de fiecare,cite o fata
Cum pot face masa succesorala fara doi din nepotti defunctei ce nu sunt de gasit