avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune fără toți succesibilii
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune fără toți succesibilii

Cum pot face masa succesorala fara doi din nepotti defunctei ce nu sunt de gasit
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 19:56, 31 Octombrie 2017
Buna seara,
Va trebui sa discutati cu notarul care va va indica sa ii citati prin mica publicitate.
Va sfatuiesc, totodata, sa va adresati si Directia pentru Evidenta Persoanelor si Administrarea Bazelor de Date, str. Obcina Mare nr. 2, sector 6, Bucuresti, cu o cerere in care sa aratati toate datele stiute despre acele persoane si va vot spune ei adresele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune cu mostenitori necunoscuti bufa bufa Mi-a murit soțul acum 5 luni.Sotul a avut un apartament.A avut doi copii despre care nu a mai stiut nimic in ultimii 25 de ani. si nici eu nu stiu daca mai ... (vezi toată discuția)
Succesiune elenacristi2005 elenacristi2005 buna ziua , am si eu o intrebare ,sotul meu a decedat acum o luna ,avem un apartament cumparat direct de la dezvoltator la care mai avem de achitat rate timp ... (vezi toată discuția)
mostenitor de negasit dupa deschiderea succesiunii Desideriu Desideriu Dupa deschiderea succesiunii unul dintre mostenitori nu mai este de gasit . Cum se procedeaza ca ceilalti mostenitori sa intre in posesia mostenirii ... (vezi toată discuția)