avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 972 soluții astăzi
Forum Activitate adi_todo

Activitate adi_todo

Răspuns la discuția al doilea loc de muca?
Este vorba despre un cabinet tomatologic. Multumesc pt ajutor. Ai idee de unde pot sa fac rost de model de fisa postului pentru medic stomatolog, asistenta de stomatologie, secretara?
Răspuns la discuția al doilea loc de muca?
multumesc, o zi buna iti doresc.:)
Buna, am nevoie de ajutor pt ca nu stiu ce sa fac! Sunt angajat cu norma intreaga (8 ore/zi) la o firma. Dar mi-am facut si eu frma, si nu stiu daca pot sa ma angajez si la mine cu fractiune de norma. Pt cate ore am voie sa ma amgajez? La firma mea trebuie sa fie cineva angajat obligatoriu cu norma intreaga sau se poate doar cu fractiune de norma?Multumesc.
Răspuns la discuția Stomatologie
Multumesc. As mai avea o intrebare: Pot sa inchiriez doar o tura (max. 8 ore)?
Răspuns la discuția Stomatologie
Deci pot sa dau chitanta pt valoarea chiriei unei persoane fizice? Dar medicul care inchiriaza, fiind persoana fizica, poate sa fie platit pentru serviciile sale de catre pacienti?
Răspuns la discuția Stomatologie
Pai, nu stiu cum e mai bine! Cabinetul e complet dotat, iar spatiul este inchiriat, dar am voie sa-l subinchiriez. Pot sa inchiriez doar spatiul sau doar aparatura? Iar persoana care-l inchiriaza trebuie, obligatoriu, sa-si faca firma? Cum sa fac?
Răspuns la discuția Probleme de mansardare
Multumesc pentru ajutor. :)
Discuție Stomatologie
Buna, prolema mea este urmatoarea: detin un cabinet de stomatologie si doresc sa inchiriez o tura. Dar nu stiu cum! Care este solutia legala cea mai buna pentru acest lucru? Ce fel de contract trebuie? Multumesc anticipat.
Răspuns la discuția Probleme de mansardare
Am inteles. In CF-ul propriu, dupa partaj, se trece si podul sau se subitelege? Pt partaj, la cine trebuie sa ma duc? (Pe unde m-am mai interesat, mi s-a zis ca trebuie sa dau vecinii in judecata, sau asa ceva)
Răspuns la discuția Probleme de mansardare
Multumesc. Intradevar, exista CF comun, mai mult, accesul la pod se face de pe proprietatea mea (casa mea). Sa zicem ca obtin acordul vecinilor, dar, oare trebuie (si cred ca trebuie) sa le facilitez accesul la pod? Daca vecinii acestia vand casa lor, iar viitorii proprietari nu sunt de acord cu mansardarea, dupa ce eu am construit-o? Se poate cumva cumpara portiunea mea de pod (de deasupra casei), ca sa nu fie alte probleme? Multumec inca o data pt raspuns.