avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 551 soluții astăzi
Forum Activitate claudieta

Activitate claudieta

Răspuns la discuția restante asociatia proprietar
ne am procesat pentru o mostenire vacanta.acum sint mostenitoare.in hotarirea definitiva nu precizeaza nimic despre asociatie.
multumesc foarte mult.o zi buna
fu cine trebuie sa discut despre aceasta expertiza?cu consilierul juridic al p rimariei care este scris in succesiune?judecatorul s-a ocypat doar de succesiunea imobilului nu spune nimic despre datoriale matusii.
da am intel es dar debitul este cel pina in momentul inaintarii cererii pentru recuperare a creditului de carrè asociatia locatari respectiv2014 sau pina in present?precizez ca s-a pus sigillul pe apartament anul trecut.multumesc
BUNA ZIUA.
Am o matusa care a decedat in2014.am aflat dupa3ani.neamurile ne au ascuns acest fapt.presedintele asociatiei locatari a facut demersurile legal pentru recuperare a datoriei matusii la asociatie dupa 2luni de la momentul decesului in tribunal.
acum am obtinut dreptul de mostenitor legal de la tribunal.
trebuie sa achitam restanta doar2luni sau din2014 pina azi in2019?multumesc ely
va multumesc
o zi buna.claudieta

multumesc anticipat.

Intrucat din cele prezentate de dvs. este doar un ocupant fara nici un titlu procedati conf.art1039-1045NCPC ptr.evacuarea ocupantului.

multumesc anticipat.

Intrucat din cele prezentate de dvs. este doar un ocupant fara nici un titlu procedati conf.art1039-1045NCPC ptr.evacuarea ocupantului.

ma Scurati dar ce spun aceste articole ?deoarece ocupantul se impotriveste .durezza mult ca sa ne libereze casa?
Bunaziua
avem un chirias care nu plateste chirie nu are contract de inchiriere si nu vrea ss libereze casa.Locuieste in casa unchiului meu care a deceduta in august2016Eu sint fiica sorei decedatului sora care e unica mostenitoare.precizez ca locuieste acolo de un an jumatate dar are domiciliul in alta parte.cum putem face ca sa libereze?
Bunaziua
avem un chirias care nu plateste chirie nu are contract de inchiriere si nu vrea ss libereze casa.Locuieste in casa unchiului meu care a deceduta in august2016Eu sint fiica sorei decedatului sora care e unica mostenitoare.precizez ca locuieste acolo de un an jumatate dar are domiciliul in alta parte.cum putem face ca sa libereze?