avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1014 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... chirias nu vRea sa libereze casa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

chirias nu vRea sa libereze casa

Bunaziua
avem un chirias care nu plateste chirie nu are contract de inchiriere si nu vrea ss libereze casa.Locuieste in casa unchiului meu care a deceduta in august2016Eu sint fiica sorei decedatului sora care e unica mostenitoare.precizez ca locuieste acolo de un an jumatate dar are domiciliul in alta parte.cum putem face ca sa libereze?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 17:31, 4 Noiembrie 2017
Daca nu exista acordul proprietarului si nu este in derulare contract de locatiune,pentru evacuare puteti formula actiune in instanta
initial puteti sesiza oficial si politia care in temeiul disp L nr 61/1991 poate dispune verificarea temeiniciei sederii persoanei ,eventual poate dispune sanctionarea acesteia

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum scăpăm de un ocupant de imobil care nu vrea să elibereze casa? claudieta claudieta Bunaziua avem un chirias care nu plateste chirie nu are contract de inchiriere si nu vrea ss libereze casa.Locuieste in casa unchiului meu care a deceduta in ... (vezi toată discuția)
Drepturi chiriasi Popescupop Popescupop Buna ziua, In bloc la noi sta cu chirie o doamna mai in varsta impreuna cu proprietara.Aceasta proprietara o agreseaza verbal si o umileste , gen: sa te uiti ... (vezi toată discuția)
Ca proprietar cum scap de chiriasii fostilor proprietari? sebala sebala am achizitionat o casa si nu pot beneficia de dreptul meu de proprietar deoarece chiriasii fostilor proprietari nu vor sa paraseasca casa desi au fost ... (vezi toată discuția)