avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 481 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum scăpăm de un ocupant de imobil care nu vrea să ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum scăpăm de un ocupant de imobil care nu vrea să elibereze casa?

Bunaziua
avem un chirias care nu plateste chirie nu are contract de inchiriere si nu vrea ss libereze casa.Locuieste in casa unchiului meu care a deceduta in august2016Eu sint fiica sorei decedatului sora care e unica mostenitoare.precizez ca locuieste acolo de un an jumatate dar are domiciliul in alta parte.cum putem face ca sa libereze?
Ultima modificare: Duminică, 5 Noiembrie 2017
Admin, administrator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 14:41, 4 Noiembrie 2017
Intrucat din cele prezentate de dvs. este doar un ocupant fara nici un titlu procedati conf.art1039-1045NCPC ptr.evacuarea ocupantului.
ma Scurati dar ce spun aceste articole ?deoarece ocupantul se impotriveste .durezza mult ca sa ne libereze casa?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca nu vreti sa cautati pe net articolele respective atunci aveti varianta consultarii unui avocat care va va invata cum sa procedati.Trebuie sa obtineti o hotarare judecatoreasca de evacuare urmanand procedura prevazuta in articolele indicate.
multumesc anticipat.

Intrucat din cele prezentate de dvs. este doar un ocupant fara nici un titlu procedati conf.art1039-1045NCPC ptr.evacuarea ocupantului.

va multumesc
o zi buna.claudieta

multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Chirias nu vrea sa libereze casa claudieta claudieta Bunaziua avem un chirias care nu plateste chirie nu are contract de inchiriere si nu vrea ss libereze casa.Locuieste in casa unchiului meu care a deceduta in ... (vezi toată discuția)
Drept de folosință locuință de către unul dintre moștenitori: pot intra ceilalți în apartament ori de câte doresc? mancipri mancipri Mama, tata, fiul, si sotia acestuia fiica si copilul acestuia (nepot) locuiesc impreuna in apartamentul proprietate personala a parintiilor. In anul 2005, ... (vezi toată discuția)
Prietenul surorii mele poate fi evacuat din casa părinților? Mikkutza Mikkutza Buna seara. Ma confrunt cu o problemă si as dori sa stiu legal ce pot face. Locuiesc temporar in casa părinților (apartamentul meu fiind in ... (vezi toată discuția)