avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1089 soluții astăzi
Forum Activitate Boostmoney991

Activitate Boostmoney991

Discuție Codul Muncii
Buna ziua. Detin un srl cu obieect de activitate Activitati de curierat si altele, sunt si administrator singur angajat. Ofer servicii pentru o firma de curierat. Intrebarea mea este pot lucra fara sa am contract de munca? Adica sa ofer serviciile ca administrator nu ca si angajat? Multumesc
Buna ziua. Sunt in concediu de crestere a copilului si vreau sa stiu daca pot lucra cu contract de munca in magazinul pe care il detine sotul meu fara sa renunt la indemnizatie . Difera domeniul de activitate de cel anterior. Multumesc
Discuție Dat in judecata
A fost depusa o cerere impotriva mea la judecatorie de catre o firma de recuperate pentru un imprumut de 200 ron si imi cer 4000 ron. Cererea lor a fost respinsa apoi mi-a venit instiintare de la executor judecatoresc. Tin sa zic ca aveau drept de recurs 30 de zile dar eu nu am primit nici o alta instiintare de la judecatorie. Am atasat si un link pentru solutia dosarului : [ link extern ] /
Si eu am luat un imprumut de 200 de lei si in 2 ani m-au dat in judecata si imi cer vreo 3190 de lei. Sunt de acord cu tine.
Am luat un credit online de 200 de lei și nu am putut să îl mai plătesc un timp apoi să ajung la o dobândă de 2880 lei apoi am fost dat în judecată. Este legală aceasta dobândă? Mai pot face ceva ? Multumesc