avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 536 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Dat în judecată pentru 200 ron
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Dat în judecată pentru 200 ron

Am luat un credit online de 200 de lei și nu am putut să îl mai plătesc un timp apoi să ajung la o dobândă de 2880 lei apoi am fost dat în judecată. Este legală aceasta dobândă? Mai pot face ceva ? Multumesc
Cel mai recent răspuns: daniel241 , utilizator 20:04, 8 Noiembrie 2017
ctiti contractul si acolo scrie cat sunt penalitatile/dobanda, si dati unui expert contabil sa va calculeze ca sa vedeti daca e cf contractului dar, daca dansii va actioneaza in judecata, inseamna ca asa scrie in contract si ca opereaza ca institutie nonbancara in mod legal, altfel nu cred ca ar face acest lucru; informati-va exact si sa vedeti cine sunt si de asemenea sa vedeti daca acea dobanda este bine calculate si apoi incercati si o negociere cu ei . success !
Eu nu inteleg cum poti negocia cu cineva care are o hotarare jud stabilita pe o suma ? Iti face discount ? Este imposibil pe bune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am o intrebare legata de un teren, fara cf clerionacademy clerionacademy Am o intrebare legata de un teren, fara CF. Proprietarul spune \"\"\"Terenul nu are CF, in zona nu a fost colectivizare, terenul s a mostenit de la o generatie ... (vezi toată discuția)
Despagubiri legea 10-anrp termen de solutionare + actualizare dumitru2000 dumitru2000 - in februarie 2007 s-a emis o dispozitie de primar pentru masuri reparatorii in cuantum de X Euro (dispozitia are la baza o hotarare jud. def. si irvoc. - ... (vezi toată discuția)
Buna ziua necro29 necro29 in institutia la care lucrez se acorda un fel de norma considerate drepturi speciale..problema este ca la directia noastra de politie comunitare ni se trage ... (vezi toată discuția)