avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 718 soluții astăzi
Forum Activitate agos

Activitate agos

Răspuns la discuția Impozit pe chirii
Am si eu o intrebare...o pensionara care-si inchiriaza camere din locuinat prprie (casa la curte) trebuie sa declare sumele?Plateste impozit?
Răspuns la discuția transfer parti sociale mostenite
Multmesc de promptitudine..sunteti mai rapid decit in avocat real (avind in vedere ca sunteti in categoria virtuala)
actul constitutiv este ok nu specifica dizolvari...
Acum spuneti-mi in detaliu ce inseamna a facaoferta de cesiune si cum se face si cum as putea sa aflu care este cifra de afaceri acestei companii...nici nu stiu bine cu ce se ocupa iar cei care o conduc se uita lam mine a la un intrus ..
Am mostenit in urma decesului tatalui meu 5 din partile sociale ale unei firme.
Am trimis o copie dupa hotarirea judecatoreasca la registru comertului, si una lor.
Nu am primit nici un ...feedback sa zic asa...
Ce fac acum?
As vrea sa le vind!
Răspuns la discuția succesiune - unicul fiu
...pai si cine poate urmari ce si cum...
Trebuie sa va spun ca este probabil un caz tipic romanesc...cind parintele ramas in viata...are o cohorta de binesfatuitori care-i promit tineretea vesnica...nu am crezut ca exista asa ceva...dar uite ca da...saptamina trecuta mi-a dat telefon si mi-a cerut sa-i trimit o declaratie de renuntare la partea mea din casa...au trecut 10 zile decind tata a murit...
Nici nu stiu cu ce se maninca...si nici nu stiu ce sa fac...
Si nu inteleg de ce e asa grabita...cum nu locuiesc in ro...n-o deranjeaza nimeni...face ce vrea...
Spuneti-mi si mie cu ce sa incep?
Ok am inteles ca se incepe cu o declaratie de acceptare a mostenirii...si apoi?
revin...
pina sa se deschida aceasta succesiune...mama, poate vinde ceva, face acte de donatie...?
Multumesc pentru rapunsul anterior...
As avea o mare rugaminte...cum e prima oara cind sunt pusa in asemenea situatie nu am nici cea mai mica idee cu ce sa incep si ce semnificatie are fiecare actiune.
Am citeva Nelamuriri:
1-Pe puncte ce trebuie facut....
2-De e necesar sa deschidem succesiunea
3-Un avocat din alt judet ne poate reprezenta?
4-Cam cit costa toata treaba asta
5-Daca partile nu se inteleg...care este cea mai rea situatie si cum se rezolva
6-Cum pot sa aflu daca mama a deschis succesiune...
7-Daca nu locuiesc in ro...poate sa nu ma anunte?
Etc...
adaugati orice alta informatie...
Cu multumiri
Un An mai buun la toti!
Si eu sunt in aceasi situatie..sa ca va rog dati mai multe detalii.
Din cite am aflat, tatal meu i-a facut un "act de vinzae " mamei mele pe partea lui de casa. Asta inseamna ca nu am nici un drept?
Si daca nu stiu toate bunurile tatalui meu...cum pot deschide succesiune?
Exista cazuri in care fiul unic sa nu aiba drpul la nimic?
Discuție Succesiune
ce este succesiunea si cu ce se maninca...
Adica, in termenii legii, cine ce imparete, in ce interval se poate declansa..unde...cit dureaza, ce acte trebuiesc...etc
Răspuns la discuția " SPARGERE"Act de donatie
Evident ca acum are o sleahta de sustinatori...care-i promit viata vesnica....si la care ea pro,ite bucati-bucatele din pamint...
Ca sa stau in romania, sa ma lupt cu ei, sau prin procese...NU!...am alte obligatii
Mai am chitantele de bani trimisi, le-am trimis bani si prin persoane fizice...acum nu mai trimit, pentru ca-mi inchipui ca-i platesc eu avocatii pentru proces...daca o sa vrea sa deschida actiune..
Adevarul ca nu stiu ce sa fac, mai bine l-as vinde, i-asi da banii si sa ma lase in pace....
Răspuns la discuția " SPARGERE"Act de donatie
Evident ca acum are o sleahta de sustinatori...care-i promit viata vesnica....si la care ea pro,ite bucati-bucatele din pamint...
Ca sa stau in romania, sa ma lupt cu ei, sau prin procese...NU!...am alte obligatii
Mai am chitantele de bani trimisi, le-am trimis bani si prin persoane fizice...acum nu mai trimit, pentru ca-mi inchipui ca-i platesc eu avocatii pentru proces...daca o sa vrea sa deschida actiune..
Adevarul ca nu stiu ce sa fac, mai bine l-as vinde, i-asi da banii si sa ma lase in pace....