avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1690 soluții astăzi
Forum Activitate petrutaandreea

Activitate petrutaandreea

Buna ziua. Soțul nu este angajat, dar este trecut pe asigurarea mea de sănătate, deoarece eu sunt angajata. Unde își poate plati singur pentru pensie ?
Răspuns la discuția Acte necesare angajarii ??
Pt postul de brutar e nevoie de acte in plus?
Acte pt angajare
Nu stiu .


Cornel Vasile a scris:

A fost radiata de la Registrul Comerțului?

Pentru anul2018 sau 2017-2018?

Cornel Vasile a scris:

Va trebuie Adeverinta eliberata de organele financiar teritoriale, din care sa rezulte ca nu realizati venituri sau ca realizati, din activitati autorizate potrivit legii, venituri mai mici decat valoarea indicatorului social de referinta al asigurarilor pentru somaj si stimularii ocuparii fortei de munca in vigoare.

Pt ce an trebuie sa fie completata cererea pt adeverinta de venit de la fisc daca am terminat concediul de crestere a copilui pe data de 15 martie 2018 pt actele de somaj?

Firma la care eram angajata a fost inchisa si deschisa alta. E vorba despre Casa pariurilor din SERIOUS BET e HATTRICK BET
Cornel Vasile a scris:

La angajatorul la care aveti suspendat c.i.m. ca urmare a intrarii in CCC depuneti cerere de incetare a c.i.m.,fie cu acordul partilor,fie prin demisie.

La noul angajator, veti semna c.i.m.

Acte necesare reangajarii dupa terminarea concediului de crestere a copilului in alta firma.
Conditiile stimulentului de insertie si suma stimulentului?
Firma la care eram angajata s-a inchis in perioada cand eram in concediul de 42 de zile dupa nastere, In acest intevar toti angajatii au semnat alt contract de anhajare la noua firma care are sediul in Croatia. Abia anul acesta am fost informata ca firma nu mai are nici o obligati fata de mine. Ce sa fac in cazul acesta? Este vorba despre brandul"CASA PARIURILOR", a trecut de la SA SERIOUS BET LA HAATRIK BET