avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1669 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... REINTOARCEREA LA MUNCA DIN CONCEDIUL MATERNAL
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

REINTOARCEREA LA MUNCA DIN CONCEDIUL MATERNAL

Firma la care eram angajata s-a inchis in perioada cand eram in concediul de 42 de zile dupa nastere, In acest intevar toti angajatii au semnat alt contract de anhajare la noua firma care are sediul in Croatia. Abia anul acesta am fost informata ca firma nu mai are nici o obligati fata de mine. Ce sa fac in cazul acesta? Este vorba despre brandul"CASA PARIURILOR", a trecut de la SA SERIOUS BET LA HAATRIK BET
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:11, 9 Noiembrie 2017
In acest , puteti sa vorbiti la AJOFM pentru a va depune dosarul de somaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte necesare reangajarii dupa concediul de crestere a copilului petrutaandreea petrutaandreea Acte necesare reangajarii dupa terminarea concediului de crestere a copilului in alta firma. (vezi toată discuția)
Somaj-prenatal crisstyle crisstyle Am lucrat la o fira 2ani consecutiv intre timp am ramas insarcinata ,am 12 luni lucrate fara intrerupere,firma respectiva s-a inchis ,beneficiez de somaj din ... (vezi toată discuția)
Va rog frumos sa ma ajutati cu un sfat hexodus hexodus ma poate sfatui cineva.am suferit un accident de masina si sa lasat cu urmari grave.sunt in medical de 4 luni.acum la a cincea luna nu vor sa ma mai ... (vezi toată discuția)