avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1065 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Acte necesare reangajarii dupa concediul de crestere a ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Acte necesare reangajarii dupa concediul de crestere a copilului

Acte necesare reangajarii dupa terminarea concediului de crestere a copilului in alta firma.
Cel mai recent răspuns: petrutaandreea , utilizator 15:30, 9 Decembrie 2018
La angajatorul la care aveti suspendat c.i.m. ca urmare a intrarii in CCC depuneti cerere de incetare a c.i.m.,fie cu acordul partilor,fie prin demisie.

La noul angajator, veti semna c.i.m.

Firma la care eram angajata a fost inchisa si deschisa alta. E vorba despre Casa pariurilor din SERIOUS BET e HATTRICK BET
Cornel Vasile a scris:

La angajatorul la care aveti suspendat c.i.m. ca urmare a intrarii in CCC depuneti cerere de incetare a c.i.m.,fie cu acordul partilor,fie prin demisie.

La noul angajator, veti semna c.i.m.

A fost radiata de la Registrul Comerțului?
Nu stiu .

Cornel Vasile a scris:

A fost radiata de la Registrul Comerțului?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua , sunt in postnatal si am un bebe care face 2 anii ... Elena1222 Elena1222 Buna ziua , sunt in postnatal si am un bebe care face 2 anii in decembrie anul acesta sunt insarcinata cu al 2 lea bebe si nasc in februarie cum pot face ... (vezi toată discuția)
Reintoarcerea la munca din concediul maternal petrutaandreea petrutaandreea Firma la care eram angajata s-a inchis in perioada cand eram in concediul de 42 de zile dupa nastere, In acest intevar toti angajatii au semnat alt contract de ... (vezi toată discuția)
Probleme demisie marianams70 marianams70 sunt in concediu de cresterea copilului pana in iulie si miam depus la firma acum o saptamana demisia scrisa de mana ca dupa terminarea concediului nu ma mai ... (vezi toată discuția)