avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 426 soluții astăzi
Forum Activitate corneliageorgeta

Activitate corneliageorgeta

daca nu am nici un venit fiind student sunt obligat sa particip la cheltuielile legate de dezbaterea mostenirii
sunt 3 mostenitori din care unul nu are nici un venit fiind student.exista vreo lege care stipuleaza ca mostenitorul fara venit este obligat sa plateasca cheltuielile aferente dezbaterii mostenirii si obtinerii certificatului de mostenitor ?
eu am mostenit 1/3 din casa parinteasca si vreau sa cumpar de la una din surori partea mostenita de ea adica 1/3 din casa. .ca sa pot cumpara este obligatoriu de facut cadastru luind in considerare ca nu cumpar tot imobilu
am specificat ca sora mea in conditiile in care sunt in incapacitate de a ma descurca singura sa ma ajute9 sa ma duca la doctor,sa-mi cumpere medicamente,sa-mi faca mincare . Este legal aceasta clauza?
suntem 3 surori. eu nu am mostenitori directi. Am facut testament cu clauza de ingrijire in favoarea unei surori. Vreau sa stiu daca cea de-a treia sora poate ataca testamentul si daca este mostenitoare rezervatara a mea
Eu si sotul meu am vindut locuinta comuna si am inpartit banii. Am depus actele de divort la notar. Eu am mostenit cu surorile mele o casa de la bunica. Din banii obtinuti prin vinzarea casei doresc sa cumpar partea surorilor. Vreau sa stiu daca sotul meu are drept la noua locuinta luind in calcul ca divortul nu s-a pronuntat.