Am inteles. In acest caz tatal poate face cv cu contractul incheiat intre parintii mei si cu mine la vreun notar, avocat sau tribunal fara stirea mea????nu stiu cum e cu aceste legi dar tatal imi spune ca dc se intampla cv cu mama mea, el poate face acest lucru (dezmostenire) legal, eu una nu cred, nici nu sunt in tema cu asa cv, dar nu stiu sigur si nici cum trebuie procedat in astfel de cazuri!!!
Sunt trecuta in actele care au fost facute prin notar ca unica mostenitoare si stiu ca abia dupa moartea lor intru in posesia apartamentului, insa parintii mei vor sa divorteze iar tata ma ameninta ca ma dezmosteneste asa imi spune mereu, este posibil sa poata face acest lucru dc se intampla cv cu mama???
Buna seara.. O intrebare eu sunt trecuta ca si mostenitoare in actele pe apartament.. Daca parintii mei divorțează ca asta urmareste tatal meu cu amenintari, ca imi face ca imi drege ca ma dezmosteneste samd... Poate face acest lucru dc divorteaza de mama mea???
Mi se eliberase o adeverinta înainte sa aflu k e greșit art.în revisal după care a făcut corecție în schimb nu mi s.a mai dat nici o hartie nmc întrucât adeverinta de vechime era cu articolul. 65.....Iar eu la ajofm efectiv mă duc probabil sa semnez k mi s.a zis sa vin după ce se face corectia în revisal însă nu mi s.a spus sa vin cu vreo hârtie anume...Și nu știu ce sa fac!!!
Am inteles k corectia se face în schimb nu poate sa îmi dea nici un extras de revisal nmc ,k el nu a auzit de așa ceva,k revisalele nu se dau angajatilor