avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1003 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna seara.. In cazul in care firma disponibilizeaza ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna seara.. In cazul in care firma disponibilizeaza angajatii ...

Buna seara.. In cazul in care firma disponibilizeaza angajatii mi se mai plateste concediul de odihna? Mulțumesc frumos!!!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:27, 8 Decembrie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Zilele de CO neefectuate la data incetarii c.i.m. sunt compensate in bani , potrivit art.146 alin.3 C.mun.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre concediu de odihna getad getad Buna ziua! Va rog, sa-mi raspundeti (sunt 3 cazuri diferite): 1) anul acesta se poate lua concediul de odihna pt anii 2013 , 2014 , 2015 ? (datorita ... (vezi toată discuția)
Concediu maria2222 maria2222 buna ziua, am 59 de ani si 10 luni, la 59 ani si 6 luni am iesit la pensie la limita de varsta dar m-am angajat in continuare la aceasi firma la care lucram ... (vezi toată discuția)
Dreptul la plata zilelor de concediu odihna existente in contract in cazul demisie DELPH DELPH Buna Ziua, Doresc sa stiu in cazul in care mi-am incetat contractul de munca in 17 august 2015 dupa incheierea concediului de maternitate in care am ramas din ... (vezi toată discuția)