Buna seara!
Ar urma sa inchei luni un contract de cesiune a drepturilor de autor, cu o companie din S.U.A.. Contractul este in limba engleza. Este ok sa fie in limba engleza??? Are valabilitate pe teritoriul Romaniei?
In plus, daca stiti, unde pot verifica, dupa o luna, daca mi-au fost platite taxele ( sanatatea, pensia, si impozitul pe venit - dupa spusele lor) .
Multumesc.
minunat.... multumesc frumos!
Buna ziua.
Sunt persoana fara venit. Daca ma decid sa platesc lunar suma de 190 RON pentru CASS, si, sa presupunem, la un moment dat, intr-o luna, nu am posibilitatea sa platesc, imi pastrez calitatea de asigurat? Ce se intampla daca apar intreruperi in plata CASS?
Daca aleg sa platesc "la nevoie", din urma, suma aceea imensa, de aproape 1400 RON, declaratia 604 o depun ATUNCI, sau inainte, preventiv?
Multumesc.
Multumesc.
Am "doar" calitatea de proprietar. Are valoare in aceasta situatie?
Buna ziua. Firma care a facut cadastrul si intabularea apartamentului meu a gresit. In loc de Intrare, au scris Strada. In procesul obtinerii unui credit ipotecar, s-a observat aceasta greseala, si acum va fi remediata.
Din informatiile pe care le-am gasit eu, pe internet, am aflat ca nu dureaza decat o zi operatiunea de indreptare eroare materiala, ca nu exista termen de urgenta pentru aceasta, si ca nu costa nimic. Nu stiu, insa, cat ma pot baza pe informatiile gasite pe internet, nici macar cat sunt de actualizate site-urile oficiale!
Firma care a facut cadastru a spus ca dureaza o saptamana 0 in Bucuresti! - si ca va costa. Insa pe cei de la firma i-am mai prins cu cateva minciunele, tentative de imbarligare si de ametire. Deci nici in informatia oferita de ei nu am incredere.
Eu, ca persoana fizica neautorizata, ca simplu cetatean, ma pot duce la OCPIB, sa aflu aceste informatii?
Este cineva, aici pe forum, in masura sa imi clarifice nemaluririle?
Multumesc!