avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 805 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract cesiune drepturi autor in limba engleza
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract cesiune drepturi autor in limba engleza

Buna seara!

Ar urma sa inchei luni un contract de cesiune a drepturilor de autor, cu o companie din S.U.A.. Contractul este in limba engleza. Este ok sa fie in limba engleza??? Are valabilitate pe teritoriul Romaniei?

In plus, daca stiti, unde pot verifica, dupa o luna, daca mi-au fost platite taxele ( sanatatea, pensia, si impozitul pe venit - dupa spusele lor) .

Multumesc.

Alte discuții în legătură

Contract de cesiune a drepturilor de autor ClaudiuOvi ClaudiuOvi Buna ziua! Am inceput sa scriu pentru diferite publicatii internationale si sunt platit pentru asta. Vreau sa imi declar veniturile, insa pentru asta mi-ar ... (vezi toată discuția)
Contract de colaborare/ cesionare poll1 poll1 Buna seara, am si eu o intrebare...daca inchei cu o firma sa spunem ca student-arhitect. un contract de cesiune de drepturi de autor...ce inseamna. ce ... (vezi toată discuția)
Problema contr de munca ciprian01 ciprian01 Se da urmatoarea situatie: Societatea X cu sediul in Anglia doreste sa angajeze persoana de cetatenie romana A. X nu detine sedii/filiale pe teritoriul ... (vezi toată discuția)