avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 944 soluții astăzi
Forum Activitate marcel.damaschin

Activitate marcel.damaschin

Va multumesc de interventie. Am facut adresa si astept raspuns de la CNAIR. Mai intrebam si eu "pi ici pi colo". Legea spune clar care da si care ba. Esti "muncipiu" administrezi tu, esti oras, eu! Ce insemna "administrare" intr-adevar este nuantat pe zone si localitati. Nu, nu cer informatii gratis. Le dau. Sarut mana.
Pimaria chiar m-a rugat sa ii ajut daca pot. Avizele se dau de CNAIR si Serv Pol Rutiere. O s acaut in normativele specifice. Multumesc oricum. Stima.
Corect. Municipii. Aici este vorba de un drum national ce traverseaza un oras, nu municipiu.
O, chiar acumj am gasit! Art 21
Buna dim. O sa va raspund sa nu ma mai urecheati ca o fac din an in pasti, o s-o fac la pranz (atunci pot). Caut imediat cadrul legal (acelasi act normativ), dar este asa cum va spun. Oricum, multumesc de interventie!
Multumesc, dar este valabila pentru municipii, nu si orase.
Intrucat am gasit aici raspunse profesionaliste, as mai veni cu o intrebare mai ciudata, sa-i zic asa. Intr-o localitate, oras, unde CNAIR administreaza drumul principal fiind national (in municipii, primaria), unde si cum ma pot adresa pentru a rezolva cu infiinatrea unei treceri de pietoni? CNAIR, evident. Aveti cumva idee despre vreo norma? Multumesc.
Stima!
Secretarul UAT, cui se subordoneaza, cine-l controleaza, cine-l trage la raspundere si pentru ce? Multumesc.
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu exista nicio "firma de investitii" in spatele careia sa nu fie o inselatorie. Partea "buna" este ca educa financiar fraierii. Contra cost, ce-i drept.