avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 551 soluții astăzi
Forum Activitate marcel.damaschin

Activitate marcel.damaschin

Buna dim. Conform legii, datele pentru Registru, au fost preluate din Cazierul Judiciar. Fiind deja reabilitat la infiintarearea Registrului, de unde le-au mai luat??
Buna ziua. Caut avocat interesat pentru o contestatie/radiere din Registrul Persoanelor ce au comis infractiuni sexuale conf Legii 118/2019. Temeiul ar fi art. 26, conforma caruia persoana in cauza la momentul infiintarii Registrului era de mult hau reabilitata Multumesc.
Buna ziua tutoror! In legatura cu o activitate de pariuri sportive pe CAEN 9200, unde ma pot documenta de ce as avea nevoie pentru functionare? Multumesc.
Va multumesc. Intrebarea mea s-ar extinde in sensul ca, daca exista o scoala/institutie care califica si o asociatie care sa coordoneze/sanctioneze, etc. Pentru ca as pricepe activitatea ca un PFA, nu SRL, nu? Multumesc.
Exista calificarea de ingrijitor la domiciliu pentru un PFA? Multumesc.
Un exemplu concret de IAP (incheiere de admitere in principiu). Multumesc.
Ok. Sarut mana.
Va multumesc de interventie. Am facut adresa si astept raspuns de la CNAIR. Mai intrebam si eu "pi ici pi colo". Legea spune clar care da si care ba. Esti "muncipiu" administrezi tu, esti oras, eu! Ce insemna "administrare" intr-adevar este nuantat pe zone si localitati. Nu, nu cer informatii gratis. Le dau. Sarut mana.
Pimaria chiar m-a rugat sa ii ajut daca pot. Avizele se dau de CNAIR si Serv Pol Rutiere. O s acaut in normativele specifice. Multumesc oricum. Stima.
Corect. Municipii. Aici este vorba de un drum national ce traverseaza un oras, nu municipiu.